Jalkapallomatkat Barcelona

PELATTAVAT OTTELUT

jalkapallomatkat Barcelona

Oletko kiinnostunut jalkapallosta? Katsotko ennemmin ottelua paikan päällä kuin TV:stä? Ovatko Välimeren lämpö, hiekkarannat ja antoisat ostosreissut kulttuurielämysten ja kauniin arkkitehtuurin ohessa mieleesi? Jos vastasit myöntävästi edes yhteen kysymyksistä, kannattaa sinun ehdottomasti lukea eteenpäin. Jalkapallomatka Barcelonaan on mahtava seikkailu, joka sopii kaikille iästä riippumatta.

Barcelona toimii kahden suuren jalkapalloseuran kotikaupunkina. Tunnetuin näistä on FC Barcelona, joka kuuluu Euroopan kärkijoukkueisiin. Seuran kotikenttä on Espanjan kovimpana jalkapallostadionina tunnettu Camp Nou. Toinen kaupungin joukkueista on nimeltään RCD Espanyol, jonka kotikenttä on Estadi Olímpic Lluís Companys.

Jalkapallomatka Barcelonaan antaa myös mahdollisuuden kulttuurinähtävyyksien kiertelyyn ja ostosten tekemisteen kuin myös auringonpalvontaan ja rantalomailuun. Barcelonalla on tarjota kaikkea, mitä ikinä voit mahdollisesti haluta shoppailusta rantalekotteluun ja uimisesta illanviettoon. Juuri tästä syystä jalkapallomatka Barcelonaan sopii kaikenikäisille. Ei kannata unohtaa opastettua kierrosta Camp Noulla kaupunkivisiitin yhteydessä, tai vierailua Barcelonan tunnetussa La Sagrada Familian katedraalissa.

Barcelonaan suuntautuvan jalkapallomatkan voi valita seuraavista vaihtoehdoista:
Lennot + Hotellimajoitus matkan keston ajan + Otteluliput
Hotellimajoitus matkan keston ajan + Otteluliput
Otteluliput

Mene suoraan yhteen Barcelona-Joukkueet

Barcelona
Espanyol