Jalkapallomatkat Liverpool

PELATTAVAT OTTELUT

jalkapallomatkat Liverpool

Onko sinunkin unelmanasi nähdä aito valioliigaottelu kuten kuuluu eli paikan päällä Englannissa? Haluaisitko edes kerran nähdä suosikkijoukkueesi pelaavan kotikentällään? Nyt sinun on mahdollista toteuttaa unelmasi. Jalkapallomatka Liverpooliin toteuttaa kaikki jalkapallohaaveesi, voit päästä katsomaan Everton FC:n tai Liverpool FC:n kotiottelua ja samalla sinulla on mahdollisuus tutustua Liverpoolin mielenkiintoiseen kaupunkiin.

Liverpool on kahden englantilaisen huippujalkapalloseuran, Everton FC:n ja Liverpoolin, kotikaupunki. Joka vuosi näiden kahden joukkueen välillä pelataan yhdet kauden jännittävimmistä otteluista. Nyt sinulla on mahdollisuus lähteä jalkapallomatkalle ja nähdä näiden kahden joukkueen pelaavan toisiaan, tai muita Valioliigan joukkueita, vastaan.

Jalkapallo ei suinkaan ole Liverpoolin ainoa ylpeydenaihe. Se on myös joiden maailman tunnetuimpien yhtyeiden kotikaupunki, mm. The Beatles ja Atomic Kitten ovat lähtöisin Liverpoolista. Lienee tarpeetonta sanoa, että tästä kaupungista ei hauskanpito lopu kesken ja pois lähteminen saattaa tuntua vastentahtoiselta. Kaupunkiloma Liverpoolissa jalkapallon parissa sopii kaikille, sekä lapsiperheille että kaveriporukoille ikään katsomatta.

Jalkapallomatkan Liverpooliin voit valita kolmesta eri paketista:
Matkat + majoitus + otteluliput
Majoitus + otteluliput
Otteluliput

Mene suoraan yhteen Liverpool-Joukkueet

Everton
Liverpool