We compare primary and secondary marketplaces. Prices might be higher or lower than face value.

Vakiasiakkaat 2018 | 2019

manchester liput ja matka

Nyt on korkea aika lopettaa haaveilu Manchesteriin suuntautuvasta jalkapallomatkasta ja vihdoin tehdä jotain asian eteen. Jalkapallomatka Manchesteriin ja valioliigan huippuseuran ottelu sopii kokemuksena kaikille iästä, sukupuolesta tai taustasta riippumatta.

Manchester on kummankin huippujoukkueen, sekä Manchester Unitedin että Manchester Cityn, kotikaupunki. Näiden joukkueiden välillä taistellaankin useasti valioliigan herruudesta sekä pelataan vuosittain jalkapallokauden jännittävimmät ottelut. Nyt sinulla on mahdollisuus nähdä jompikumpi tai molemmat joukkueet tositoimissa ja samalla tutustua Manchesterin viehättävään kaupunkiin.

Luoteis-Englannissa sijaitseva Manchesterin kaupunki on vanha teollisuuskaupunki, jolla on ollut tärkeä rooli teollisessa vallankumouksessa sekä kangasteollisuuden kehityksessä. Ruotsalaiset ovat jopa nimenneet muualla maailma Corduroy-kankaana tunnetun vakosametin Manchesterin mukaan.

Kun ostat jalkapallomatkan Manchesteriin, niin tulet saamaan elämyksen, jota et voi unohtaa. Itse matkan voit valita kolmesta eri paketista. Helpoin tapa on ostaa paketti, joka sisältää sekä matkat, majoituksen että otteluliput. Toisena vaihtoehtona on tarjolla paketti, joka sisältää majoituksen ja otteluliput. Voit toki valita myös pelkät otteluliput.