We compare primary and secondary marketplaces. Prices might be higher or lower than face value.

Vakiasiakkaat 2018 | 2019

milano liput ja matka

Milanoon suuntautuva jalkapallomatka on täydellinen tapa yhdistää jalkapallo auringossa loikoiluun ja rantaelämään, ostoskierroksia ja kulttuurielämyksiä unohtamatta. Milano on kahden suuren italialaisen jalkapallojoukkueen kotikaupunki, täällä pitävät majaansa sekä AC Milan että Inter. Riippumatta kumman joukkueen kannattajiin kuulut, on jalkapallomatka Milanoon ehdottomasti koettava.

AC Milan ja Inter ovat kaksi Italian suurinta ja menestyksekkäintä jalkapallojoukkuetta, näillä joukkueilla on kannattajia joka maailmankolkassa. Juuri tästä syystä niin monet jalkapallofanit suuntaavat matkallaan Milanoon. Jännittävien jalkapallo-otteluiden lisäksi tällä kaupungilla on paljon muutakin tarjottavaa. Vilkas opiskelijaelämä yliopistoineen ja pari maailmankuulua jalkapallojoukkuetta takaavat villin yöelämän. Juhlimisen lisäksi Milano tarjoaa mahtavat shoppailumahdollisuudet, pitkän rivin teatteri- ja oopperanäytöksiä, hienoa arkkitehtuuria ja kauniita puistoja.

Lähde jalkapallomatkalle Milanoon ja koe yksi maailman mahtavimmista kaupungeista parhaalla mahdollisella tavalla. Nauti italialaisesta ammattilaisjalkapallosta välimeren auringon lämmössä. Milanoon suuntauvan jalkapallomatkan voit valita kolmesta eri vaihtoehdosta:

Lennot + Hotellimajoitus matkan ajaksi + Otteluliput
Hotellimajoitus matkan ajaksi + Otteluliput
Otteluliput?