We compare primary and secondary marketplaces. Prices might be higher or lower than face value.

Vakiasiakkaat 2018 | 2019

rooma liput ja matka

MaanaItalia yhdistyy perinteisesti pizzaan ja muinaiseen Rooman valtakuntaan. Kaikkein parhaiten nimen yhteyteen sopii kuitenkin ammattilaisjalkapallo ja Serie A, mieluiten nautittuna paikan päällä Italiassa. Mikä voisi ollakaan hienompaa kuin lähteä jalkapallomatkalle Roomaan ja nähdä Lazio ja AS Roma mestaruudesta kamppailemassa.

Kaksi Italian menestyksekkäimmistä jalkapallojoukkueista, AS Roma ja SS Lazio, pitävät kotikaupunkinaan Roomaa. Joukkueiden kahdenkeskiset derbyt ovat jalkapalloa parhaimmillaan - jos sinulla on onnea matkassa, saatat olla paikalla juuri tuolloin.

Rooma tarjoaa sinulle kaikkea, mitä voit suinkin jalkapallomatkaltasi toivoa. Varmista siis, että saat matkastasi irti niin paljon kuin mahdollista - vieraile Colosseumissa, näe kuuluisat adveduktit, Aurelianusmuuri ja Forum Romanum. Jos olet kiinnostunut kulttuurista ja historiasta, on sinun ehdottomasti käytävä museokierroksella Galleria Borghesessa ja Vatikaanin museoissa. Roomassa riittää katsottavaa ja koettavaa loputtomiin, joten kannattaa suunnitella matka huolella.

Jalkapallomatka sopii kaikille matkaajille ja tuottaa iloa varmasti koko perheelle. Jalkapallosta kiinnostuneelle voi matka olla suoranainen pyhiinvaellus.
Jalkapallomatkat Roomaan:
Lennot + Hotellimajoitus + Otteluliput
Hotellimajoitus + Otteluliput
Otteluliput