Vertailusivusto

Jalkapallomatkat

Vertaile jalkapallo-matkapaketteja ja näe suosikkijoukkueesi pelaavan livenä!

Täältä voit etsiä jalkapallomatkoja mihin tahansa ympäri maailmaa, tarjolla on kaikkea erillisistä ottelulipuista aina täydellisiin jalkapallomatkoihin, jotka sisältävät myös hotellimajoituksen ja lennot.

Etsi ja vertaile jalkapallomatkoja

Jalkapallomatkat.com on nettisivusto, johon on koottu hintatietoja jalkapallotteluiden ja jalkapallomatkojen lipuista suomalaisilta matkatoimistoilta ja lippupalveluista. Palvelu on perustettu vuonna 2008 ja sen tavoitteena on auttaa suomalaisia jalkapallomatkailijoita helposti löytämään etsimänsä. Tällä hetkellä sivustolla on mahdollista verrata 20 suomalaisen yrityksen palveluita; toiset myyvät pelkkiä ottelulippuja, toiset taas pakettimatkoja, joihin kuuluvat myös lennot ja majoitus.

Voit etsiä matkaa joukkueen tai liigan perusteella, tai hakemalla kiinnostavaa matkakohdetta. Voit verrata hotelleja, lippuja ja lentoja eri tarjoajien välillä. Varsinainen ostos tapahtuu myyjän omilla sivuilla. Ota huomioon, että maksutavat, takuut ja muut ehdot voivat eri myyjillä olla erilaiset.

Jos tarvitset apua, ota meihin yhteyttä sähköpostitse tai sosiaalisessa mediassa, niin teemme parhaamme auttaaksemme. Liity uutiskirjeemme tilaajaksi tai seuraa meitä Facebookissa, niin voit osallistua jalkapallomatkojen arvontoihin ja saat muita tarjouksia meiltä.

Kiinnostus jalkapallomatkoja kohtaan on Suomessa kasvanut valtavasti muutaman viime vuoden aikana, ja monet seuraavat sekä maajoukkuetta että eurooppalaisia suosikkijoukkueitaan matseihin päästäkseen osaksi upeaa ilmapiiriä joka stadioneilla vallitsee.

Olipa sitten kyseessä maajoukkueen EM- tai MM-peli, ulkomainen liigapeli tai Champions League, yhä useammat haluavat nähdä ottelun paikan päällä eikä vain televisiosta. Monet kokoavat yhteen perheenjäsenet, ystävät tai kolleegat nauttiakseen viikonlopun ajan maailman parhaasta jalkapallosta.

Nykyään on yhä helpompaa ostaa lippuja otteluihin ulkomailla ja yhdistää lippuostokseen myös muut matkajärjestelyt ja niinpä yhä useammat matkailijat valitsevatkin jalkapallomatkan. Tänä päivänä lukuisat suomalaiset yritykset myyvät ottelulippuja ja jalkapallomatkoja ja tälle sivulle olemme keränneet niistä useimmat.

Suosituimmat

Usein kysytyt kysymykset

Heti kun matkatoimistot ja lipunmyyjät laittavat heidän tarjouksensa sivustoilleen, ne näkyvät myös meidän sivustollamme. Joskus siinä voi kestää muutaman päivän ennen kuin kaikki matkatoimistot ovat esitelleet hintansa.

Varmista, että vahvistussähköposti ei ole roskapostikansiossasi. Jos ei, suosittelemme, että otat yhteyttä yritykseen, josta ostit lipun.

Tämä riippuu liigasta. Esimerkiksi Ranskan liigojen peliaikataulu julkaistaan yleensä kesäkuun puolivälissä, Englannin liigan kesäkuun loppuun mennessä ja loput heinäkuussa.

Ei, ne on ostettava suoraan lipunmyyjältä tai urheilumatkoihin erikoistuneesta matkatoimistosta.

Olemme tehneet yhteistyötä useimpien yhteistyökumppaneidemme kanssa tällä sivustolla jo useita vuosia, emmekä ole vielä kohdanneet ongelmaa, jota emme olisi voineet ratkaista.

Suosittelemme, että aloitat ottamalla yhteyttä suoraan seuraan selvittääksesi istuinpaikoille pääsy. Tämän tyyppinen tieto on yleensä listattu seuran verkkosivuilla.

Joillakin matkatoimistoilla on suoria sopimuksia joidenkin valittujen seurojen kanssa pelilippujen myynnistä ja jalkapallomatkojen järjestämisestä, toisin sanoen he eivät käytä välittäjää.

Suosittelemme ottamaan yhteyttä useisiin matkatoimistoihin, joilla on kokemusta ryhmien kanssa työskentelystä, ja pyytää muutamia tarjouksia, joista voitte valita.

Joskus otteluita siirretään, mutta meidän sivustollamme tai matkatoimiston sivustolla saattaa olla virhe. Päivämäärät seurojen virallisilla sivustoilla ovat oikeat päivämäärät, joten tarkista uudelleen sieltä.