Check out the popular
Kohteet

Englantiin

Englanti on suosituin jalkapallomatkojen kohde, jossa on suuria joukkueita kuten Manchester United, Liverpool, Arsenal, Chelsea, Tottenham ja Manchester City. Lista on pitkä.

Espanjaan

Espanja on erittäin mieluisa kohde, mutta myös huippuluokan jalkapallomaa. FC Barcelonan ja Real Madridin kaltaisten joukkueiden ansiosta voit nauttia maailmanluokan jalkapallosta, ja myös hyvästä ruoasta ja mukavasta ilmastosta.

Saksaan

Joukkueet kuten Bayern München ja Borussia Dortmund, täydet katsomot ja omistautunut yleisö, tekevät Bundesliigasta yhden mielenkiintoisimmista liigoista Euroopassa. Se sopii niille, jotka pitävät suurkaupungeista ja jalkapallokulttuurista.

Italiaan

Italiassa voit yhdistää jalkapallon, mahtavan ruoan, shoppailun, auringon ja rannat. Joukkueiden kuten Juventuksen, Milanin, Roman ja Napolin kanssa voit kokea Euroopan jalkapalloa parhaimmillaan.

Ranska

Ranskassa PSG on ollut viime vuosina menestynein joukkue. Siellä yhdistyvät kulttuuri, shoppailu, ravintolat, yöt kaupungissa ja sinulla on varmasti viihdyttävä viikonloppu.

Alankomaat

Jalkapallo on suosituin urheilulaji Hollannissa ja siellä on joukkueita, jotka pelaavat Mestarien Liigassa/Euroopan Liigassa joka vuosi. Vieraile Amsterdamissa, jossa voit yhdistää shoppailun, kulttuurin ja jalkapallon.

Suosituimmat