Vakiasiakkaat 2019 | 2020

7 Syy 2019
Englanti vs Bulgaria
Euro 2020
alk. 100 €
Lue lisää
10 Syy 2019
Englanti vs Kosovo
Euro 2020
alk. 201 €
Lue lisää
14 Mar 2019
Englanti vs Montenegro
Euro 2020
alk.93 €
Lue lisää

Englanti liput ja matka

Jalkapallomatkoista Englantiin on tullut varsinaista kansanhuvia, matkaajan tarvitsee vain varata liput ja lähteä matkaan. Yhä useammat ovat huomanneet tämän matkailumuodon hyvät puolet, Euroopassa etäisyydet ovat pieniä, ja on helppo matkustaa katsomaan huippuluokan jalkapallo-otteluita. Hienointa ilmiössä on se, että jalkapallomatkan ei suinkaan tarvitse sisältää pelkästään jalkapalloa. Matkalla on varmasti myös paljon muuta tarjottavaa, kuin nurmikenttä ja kaksi joukkuetta häärimässä pallon perässä.

Monet matkanjärjestäjät panostavat juuri pakettimuotoisten matkojen tarjontaan, jolloin kaikki mahdollinen kuuluu hintaan. Tällä tavoin saat siis lentoliput, hotellimajoitukset ja otteluliput yhdessä paketissa, ja säästät suuren vaivan matkan suunnittelussa.

Jos suuntaat jalkapallomatkalle Englantiin, tuohon jalkapallon luvattuun saarivaltakuntaan, on hyvä pitää mielessä, että tällä maalla on paljon muutakin tarjottavana. Ottelun jälkeen on perinteisesti tapana käydä paikallisessa pubissa nauttimassa oluet korvia huumaavan vilkkaassa tunnelmassa. Yhteislaululta ei voi välttyä, ja nämä tempaavatkin varmasti kaikki paikallaolijat mukaansa. Lontoo, Birmingham, Liverpool - Englannissa on monia jalkapallon aateloimia kaupunkeja. Kannattaa käyttää tilaisuus hyväksi ja kierrellä kaikki nähtävyydet nyt kun kerran olet saapunut paikalle. Vuokraa auto ja lähde tutkimusmatkalle maaseudun kiemurteleville pikkuteille, mutta älä unohda englantilaisen autoliikenteen tärkeintä ominaispiirrettä - vasemmanpuoleista liikennettä ja oikealla puolella sijaitsevaa rattia.