We compare primary and secondary marketplaces. Prices might be higher or lower than face value.

Vakiasiakkaat 2019 | 2020

20 Kes 2020
Espanja vs Puola
EM-Jalkapallo
alk. 331 €
Lue lisää

Espanja liput ja matka

Jalkapallomatkoista on tullut koko kansan huvia toden teolla, ja yhä useammat ja useammat päättävät hankkia liput ja lähteä matkaan. Monet ovat huomanneet jalkapallomatkojen edut ja halunneet yhdistää matkan johonkin Euroopan kaupungeista kovatasoisesta jalkapallosta nauttimiseen. Jalkapallomatkan ei kuitenkaan tarvitse olla nimensä mukaisesti vain pelkkää jalkapalloa. Moisella reissulla on nimittäin paljon muutakin tarjottavaa, kuin pelkästään kaksi joukkuetta pallon perässä ravaamassa.

Useat matkanjärjestäjät panostavat nykyään kokonaisten pakettiratkaisujen tarjoamiseen. Näissä matkoissa kaikki sisältyy hintaan ja saat siis sekä lennot, hotellimajoituksen ja otteluliput. Tämä tulee usein halvemmaksi, kuin oman jalkapallomatkan kokoaminen.

Jalkapallon ystävälle Espanja on yhtä kuin La Liga, jota monet asiantuntijat pitävät yhtenä maailman parhaimmista jalkapallosarjoista. Jos pidät espanjalaisesta jalkapallosta, ei sinun kannata jättää väliin Espanjaan suuntautuvaa jalkapallomatkaa. Real Madrid, FC Barcelona, Athletic Bilbao ja kaikki muut La Ligan huippujoukkueet takaavat erityisen hienon tunnelman matkallesi. Espanjassa jalkapallo on lähestulkoon toinen pääuskonto, ja ihmiset seuraavat suosikkijoukkueitaan tunnollisesti.

Kun lähdet jalkapallomatkalle Espanjaan, niin muista myös, että stadionin ulkopuolella on kosolti nähtävää. Ilmasto Espanjassa on varsin miellyttävä läpi vuoden, joten ennusteen mukaisesti aurinko paistaa ja rantakelit suosivat matkaajaa. Mallorca ja Costa Del Sol ovat tuttuja nimiä kaikille rannalla lekottelusta kiinnostuneille.