We compare primary and secondary marketplaces. Prices might be higher or lower than face value.

Vakiasiakkaat 2021 | 2022

26 Lok 2021
Milan vs Torino
San Siro
Serie A
alk.73 €
Lue lisää
31 Lok 2021
Roma vs Milan
Stadio Olimpico
Serie A
alk. 119 €
Lue lisää
3 Mar 2021
Milan vs Porto
San Siro
Champions League
alk. 140 €
Lue lisää
7 Mar 2021
Milan vs Inter
San Siro
Serie A
alk. 200 €
Lue lisää
28 Mar 2021
Milan vs Sassuolo
San Siro
Serie A
alk.70 €
Lue lisää
4 Jou 2021
Milan vs Salernitana
San Siro
Serie A
alk.70 €
Lue lisää
7 Jou 2021
Milan vs Liverpool
San Siro
Champions League
alk. 250 €
Lue lisää
19 Jou 2021
Milan vs Napoli
San Siro
Serie A
alk. 100 €
Lue lisää
6 Tam 2022
Milan vs Roma
San Siro
Serie A
alk. 100 €
Lue lisää
16 Tam 2022
Milan vs Spezia
San Siro
Serie A
alk.70 €
Lue lisää
23 Tam 2022
Milan vs Juventus
San Siro
Serie A
alk. 218 €
Lue lisää
13 Hel 2022
Milan vs Sampdoria
San Siro
Serie A
alk.70 €
Lue lisää
27 Hel 2022
Milan vs Udinese
San Siro
Serie A
alk.70 €
Lue lisää
13 Maa 2022
Milan vs Empoli
San Siro
Serie A
alk.70 €
Lue lisää
3 Huh 2022
Milan vs Bologna
San Siro
Serie A
alk.70 €
Lue lisää
16 Huh 2022
Milan vs Genoa
San Siro
Serie A
alk.70 €
Lue lisää
24 Huh 2022
Lazio vs Milan
Stadio Olimpico
Serie A
alk.96 €
Lue lisää
1 Tou 2022
Milan vs Fiorentina
San Siro
Serie A
alk.73 €
Lue lisää
15 Tou 2022
Milan vs Atalanta
San Siro
Serie A
alk.90 €
Lue lisää

Jalkapallopaketteja Milan

AC Milan on yksi kahdesta suuresta joukkueesta Milanossa. Milanolla on lukuisia kotimaisia sekä eurooppalaisia titteleitä ja cupeja. Mielenkiintoinen fakta on, että Milan on tavallaan ruotsalainen joukkue. Monet ruotsalaiset ovat pukeutuneet punaisiin ja mustiin paitoihin vuosien varrella.

Milanon kotipelien peliliput voi ostaa verkossa tai henkilökohtaisesti stadionilta. San Siro on harvoin loppuunmyyty, ja on lippuja on todella vaikea saada vain kun Milania vastaan pelaa Inter tai Juventus. Jos haluat yksinkertaistaa jalkapallomatkan varaamista Milanoon, on hyvä idea hankkia paketti, johon sisältyy sekä hotelli että lennot.

AC Milan perustettiin vuonna 1899, ja sen takana oli muutama motivoitunut englantilainen. Milano on toiseksi arvostetuin seura Italiassa. Vain Juventus on kerännyt enemmän ansioita vuosien aikana. Milan on voittanut muun muassa 18 A-sarjan titteliä, 5 Cupia ja seitsemän ottelua Euroopan Cupissa / Mestarien liigassa. Milanon historian merkittävimmistä pelaajista mainittakoon Paolo Maldini, Franco Baresi, Marco van Basten, Gianni Rivera ja tietysti Ruotsalainen trio Gunnar Gren, Gunnar Nordahl ja Nils Liedholm (Gre-No-Li).

Muutama sana San Sirosta

Italiassa on paljon yleisempää kuin muualla Euroopassa, että kaksi joukkuetta jakavat kotistadionin. Milanossa AC Milan ja FC Internaziole jakavat San Siron stadionin, tai Giuseppe Meazzan stadionin, joka on sen virallinen nimi.

San Sirolle mahtuu aika lailla täsmälleen kahdeksankymmentä tuhatta katsojaa. Stadion vihittiin käyttöön vuonna 1926 Milanin ja Interin välisellä pelillä. Inter voitti pelin 6-3. Siihen aikaan stadionille mahtui 35 tuhatta katsojaa. Virallista katsojaennätystä ei ole, mutta 1950-luvulla virallinen enimmäiskatsojamäärä oli sata tuhatta ja kerrotaan, että stadion oli täpötäynnä useamman kerran.

San Siro sijaitsee Milanon läntiselle laidalla. Yhteydet stadionille ja sieltä pois ovat hyvät. Voit matkata sinne metrolla, bussilla, ratikalla tai autolla. Pelipäivinä Lotto Fieran asemalta kulkee ilmainen bussi stadionille. Päästäksesi Lotto Fieraan voit helposti hypätä metroon (punainen linja/linja 1).


Milanon kaupunginjohtaja päätti, että uusi moderni stadion tulee rakentaa Milanon San Miron kaupunginosaan. Stadion valmistui vuonna 1926 ja ensimmäisten vuosien aikana vain Milano pelasi kotipelinsä siellä. Se johtui siitä, että Inter pelasi kotipelinsä Arena Civicalla vuoteen 1945 asti.

Stadioniin tehtiin useita muutoksia 1950-luvulla, mutta vasta ennen vuoden 1990 jalkapallon maailmanmestaruuskisoja San Siro sai nykyisen muotonsa. Silloin rakennettiin muun muassa lisäkerros yhteen stadionin kolmesta katsomosta, katos katsomon ylle ja klassiset sylinterinmuotoiset pylväät stadionin ympärille.

Vuonna 1980 stadionin nimi muutettiin virallisesti Stadio Giuseppe Meazzaksi kunnianosoituksena samannimiselle pelaajalle. Meazza oli suuri legenda Interissä ja pelasi myös Milanissa kaksi kautta.

Milan liput ja matka

Oletko yksi niistä ihmisistä, jotka ovat koko elämänsä unelmoineet näkevänsä yhden Italian menestyksekkäimmistä joukkueista, AC Milanin, pelaavan arkkivihollistaan Interiä vastaan Derby della Madonninassa? Tässä tulee viimeinkin mahdollisuutesi tehdä unelmista totta. Jalkapallomatka Milanin otteluun on huipputarjous sinulle ja perheellesi tai kaveriporukalle, joka haluaa yhdistää italialaisen jalkapallon lumon minilomaan Milanossa, yhdessä Italian kauneimmista kaupungeista.

Ota viikonloppu vapaaksi ja lähde Milanoon katsomaan suosikkijoukkueesi peliä. Voit yhdistää jalkapallo-ottelun kaupungin läpi vievään kulttuurikierrokseen, jolla tutustut Italian muotimaailman huippunimiin, kuten Gucciin ja ja Dolce Gabbanaan. Nauti lasillinen viiniä viihtyisällä terassilla ja paistattele Milanon auringossa ottelun alkua odotellessa. Jalkapallomatkaa Milanoon et varmasti tule unohtamaan, ja saattaa hyvin olla, että se ei myöskään jää viimeiseksi laatuaan.

Jalkapallomatkoja AC Milanin otteluihin löytyy kolmessa eri paketissa. Voit ostaa joko pelkät otteluliput ja hoitaa majoituksen ja lennot itse. Toisena vaihtoehtona on matkapaketti, joka sisältää matkat ja otteluliput. Voit myös valita pakettimatkan, joka sisältää lennot, hotellin ja otteluliput.

Muuta tekemistä Milanossa

San Siro -alueella ei ole paljon tekemistä, mutta jos pääset Milanon keskustaan, on valinnanvaraa paljon. Älä missaa vierailua kaupungin katedraalissa tai Leonardo da Vinci -mestariteoksen, Jeesuksen Viimeinen Ateria näkemistä.