Jalkapallomatkat Hertha Berlin

Pelattavat ottelut Tietoa stadionista Tietoa seurasta Liigataulukko

Hertha Berliini tai "Vanha Lady", kuten seuraa yleisesti kutsutaan, on yksi monista suurista saksalaisista seuroista. Mutta sen merkittävän menneisyyden ja olympiastadionin ollessa heidän kotipaikkansa, Hertha Berlin erottuu joukosta Saksan jalkapallohistoriassa, ja se on ollut merkittävä osa sen kaikkien ylä-ja alamäkien aikana.

Vakiasiakkaat 2018 | 2019

Muutama sana Olympiastadionista

Vuodesta 1963 lähtien Hertha Berliini on pelannut kotipelinsä Saksan historiallisimmalla areenalla – Berliinin Olympiastadionilla, joka rakennettiin alun perin kaupungissa vuonna 1936 järjestettyihin kesäolympialaisiin. Siinä on 74 475 istumapaikkaa, joka tekee Olympiastadionin Saksan suurimmaksi areenaksi istumapaikkojen suhteen, ja Signal Iduna Park Dortmundissa päihittää sen vain kapasiteetissä. Olympiastadion isännöi myös MM-finaaleja vuonna 2016 sekä viisi niitä edeltävistä peleistä.

Tekemistä Berliinissä

Olympiastadionia ympäröivällä alueella on useita näyttelyitä ja muistomerkkejä Berliinin 1936 kesäolympialaisista. Voit myös tutustua muuhun vilkkaaseen Saksalan pääkaupunkiin ennen ja jälkeen pelin – et varmasti kyllästy!

Hertha Berlin liput ja matka

Helpoin tapa järjestää jalkapallo-matka Berliiniin tai muuhun Eurooppaan on kysyä jalkapallomatkoja tarjoavasta matkatoimistosta. Ne tarjoavat paketteja lennoilla, pelilipuilla ja majoituksella, joten se on erittäin kätevä sinulle, joko matkustat yksin tai ryhmässä. Jos haluat järjestää matkasi itse, voit ostaa lippuja Hertha Berlin -verkkosivustolta, areenalta tai puhelimitse.


Tietoa Hertha Berlin

Hertha Berlin perustettiin vuonna 1892, ja seura tuli nopeasti tunnetuksi ja pääsi Saksan MM-finaaleihin kuutena peräkkäisenä vuotena vuosina 1926-1931. Lisäksi ne voittivat kaksi kuudesta uusimmista mestaruuksista. Kun Bundesliiga perustettiin vuonna 1963, Hertha Berliini kamppaili hallitsevansa samalla tavalla kuin aikaisemmin. Heitä häiritsivät myös useat skandaalit, kuten pakkosiirto lahjonnan takia, jonka vuoksi joukkue joutui taistelemaan Bundesliigan ensimmäisten vuosien ajan. Viime aikoina Hertha Berliini on ollut osa Saksan ensimmäistä divisioonaa (lukuun ottamatta muutamia kausia), mutta se ei ole vielä voittanut mestaruuskilpailuja.

Siellä on 1 matkatoimistoa järjestää Hertha Berlin-jalkapallomatkoja