We compare primary and secondary marketplaces. Prices might be higher or lower than face value.

Vakiasiakkaat 2021 | 2022

19 Lok 2021
Ajax vs Borussia Dortmund
Amsterdam ArenA
Champions League
alk. 565 €
Lue lisää
30 Lok 2021
Borussia Dortmund vs Köln
Signal Iduna Park
Bundesliga
alk. 218 €
Lue lisää
20 Mar 2021
Borussia Dortmund vs Stuttgart
Signal Iduna Park
Bundesliga
alk. 218 €
Lue lisää
4 Jou 2021
Borussia Dortmund vs Bayern München
Signal Iduna Park
Bundesliga
alk. 615 €
Lue lisää
15 Jou 2021
Borussia Dortmund vs Greuther Furth
Signal Iduna Park
Bundesliga
alk. 218 €
Lue lisää
15 Tam 2022
Borussia Dortmund vs Freiburg
Signal Iduna Park
Bundesliga
alk. 218 €
Lue lisää
5 Hel 2022
Borussia Dortmund vs Bayer Leverkusen
Signal Iduna Park
Bundesliga
alk. 240 €
Lue lisää
19 Hel 2022
Borussia Dortmund vs Borussia Monchengladbach
Signal Iduna Park
Bundesliga
alk. 240 €
Lue lisää
12 Maa 2022
Borussia Dortmund vs Arminia Bielefeld
Signal Iduna Park
Bundesliga
alk. 218 €
Lue lisää
2 Huh 2022
Borussia Dortmund vs Leipzig
Signal Iduna Park
Bundesliga
alk. 253 €
Lue lisää
16 Huh 2022
Borussia Dortmund vs Wolfsburg
Signal Iduna Park
Bundesliga
alk. 253 €
Lue lisää
23 Huh 2022
Bayern München vs Borussia Dortmund
Allianz Arena
Bundesliga
alk. 651 €
Lue lisää
30 Huh 2022
Borussia Dortmund vs Bochum
Signal Iduna Park
Bundesliga
alk. 253 €
Lue lisää
14 Tou 2022
Borussia Dortmund vs Hertha Berlin
Signal Iduna Park
Bundesliga
alk. 289 €
Lue lisää

Jalkapallopaketteja Borussia Dortmund

Bayern Münchenin ohella Borussia Dortmund on yksi Saksan Bundesliigan parhaimmista seuroista, kun puhutaan kannattajamääristä. Borussia Dortmund on myös yksi Saksan menestyneimpiä seuroja. Kotistadion Signal Iduna Park on aina täynnä yleisöä, kun keltamustat pelaavat. Jos haluat nähdä Borussia Dortmundin paikan päältä, sinun kannattaisi ehdottomasti hankkia liput suurelle Südtribüne lehterille.

Mentäessä katsomaan jalkapalloa Saksaan on se yleisesti melko halpaa. Hankalinta lienee kuitenkin saada parhaat liput. Jos käännyt matkajärjestäjän puoleen, joka on erikoistunut jalkapalloon, voit valita mieleisesi paketin. Näihin yleensä sisältyy lennot ja hotelli.

BV Borussia 09 Dortmund, kuten seuran kokonimi kuuluu perustettiin 1909. Kuten monet muut seurat, sen useat nuoret jalkapalloilijat nostivat seuran esille. Borussia Dortmundin on historian aikana ollut aina Saksan jalkapalloilun suurnimi. Seuran parhaat vuodet kuitenkin sijoittuvat 1990-luvulle, jolloin seura voitti Blundesliigan kahdesti peräkkäin (1995-1996) ja Mestarien liigan (1997). Yhteensä Borussia Dortmund on voittanut kahdeksan kertaa Bundesliigan (viimeisin 2011/12), kolme Saksan cupin voittoa, Mestarien liiga ja Cup-voittajien cup.

Lyhyesti Signal Iduna Parkista

Signal Iduna Park tai Westfalenstadion kannattajien keskuudessa on suurin stadion Saksassa. Se on Borussia Dortmundin kotikenttä. Signal Iduna Park on useimmiten loppuunmyyty. Mikäli näet Dortmundin pelaavan paikan päällä, olet varmasti yli 80 000:nen kannattajan ympäröimänä.

Faktaa Signal Iduna Parkista

Stadion rakennettiin 1974 ja nimettiin Westfalenstadioniksi, kunnes 2005 stadionin viralliseksi nimeksi tuli Signal Iduna Park vakuutus- ja rahoitusyhtiö Signal Idunan myötä, joka oli sijoittanut suuren määrän sponsorirahaa. Istumapaikkoja on 80 720:tä, joista 24 454 katsojaa mahtuu suurimmalle lehterille Südtribünelle. Maajoukkue- ja Euroopan sarjojen otteluissa katsomopaikkoja on 65 718.

Kulkuyhteydet

Stadion sijaitsee noin kolme kilometriä etelään Dortmundin keskustasta. Signal Iduna Park on osa suurta kokonaisuutta. Muun muassa konferenssikeskus sijaitsee kyseisellä paikalla. Vanha Rote Erde stadion sijaitsee myös aivan vieressä. Paras vaihtoehto stadionille on mennä paikallisjunalla Dortmundin Signal Iduna Parkin asemalle, josta täytyy kävellä muutaman minuutin matkan stadionille.

Stadionin historia


1960-luvulla Borussia Dortmundin kotistadion Rote Erde oli melko rähjäinen. Tästä syystä alkoi uuden stadionin suunnitteleminen. Suunnitelmat kävivät toteen vasta juuri ennen 1974 Fifan maailmanmestaruuskisoja. Stadion avattiin 2. huhtikuuta 1974 ottelulla Dortmund vastaan Schalke 04, joka on yksi erittäin kiivaista saksalaisderbyistä.

1990-luvulla Dortmund saavutti menestystä Bundesliigassa ja Euroopan cupeissa. Tämän myötä stadionin istumapaikkoja piti laajentaa. Vuonna 1999 tehtyjen laajennusten myötä stadionille mahtui 68 600 kannattajaa. Viimeisin laajennus tehtiin 2003, jonka myötä päästiin nykyiseen katsojamäärään.

2006 MM-kilpailuissa Signal Iduna Park oli yksi käytetyimmistä stadioneista. Siellä pelattiin myös välieräottelu Saksan ja Italian välillä, ottelu jonka Italia voitti.

Borussia Dortmund liput ja matka

Parempaa tapaa osoittaa kunnioitustaan omalle suosikkijoukkueelle tuskin onkaan kuin seurata ottelua paikan päällä ja kannustaa heitä voittoon. Borussia-Dortmundin otteluun suuntautuva jalkapallomatka on loistava tapa nähdä suosikkijoukkueen ottelu ja samalla tutustua Dortmundin kauniiseen kaupunkiin Saksassa.

Borussia-Dortmund on yksi Saksan menestyksekkäimpiä jalkapallojoukkueita taloudellisista vaikeuksistaan huolimatta, ja on aina selvinnyt kriiseistä voittajana. Kotikentällä Westfalenstadionilla on joukkueella ollut keskimäärin 76 000 katsojaa ottelua kohden, mikä saksalaisittain on varsin kova luku. Kun otetaan huomioon vielä se seikka, että Dortmundin kaupungissa on vain vajaa 580 000 asukasta, käy selväksi, että joukkueella on huomattavan monta kannattajaa ympäri Saksaa sekä muuta maailmaa.

Dortmundin kaupunki on vanha hansakaupunki. Tällä perinteisesti työläisten kaupungilla on ollut merkittävä rooli metalliteollisuuden kehityksessä. Tehdasrakennuksista ja suljetuista kaivoksista huolimatta Dortmundilla on paljon viihdettä tarjottavana koko perheelle ja kaikenlaisille ihmisille. Jalkapallomatkan Borussia Dortmundin otteluunei tarvitse sisältää pelkästään jalkapalloa, kannattaa jättää myös aikaa kulttuuriantimille ja historiaan tutustumiselle. Dortmundin kauniit puistot ja mielenkiintoiset museot sekä vauhdikas yöelämä tekevät kaupungista todella tutustumisen arvoisen.

Ota pari lomapäivää ja osta jalkapallomatka Borussia-Dortmundin otteluun, tästä matkasta tulee varmasti unohtumaton elämys sekä perheelle että kaveriporukalle. Voit ostaa koko matkan kattavan paketin eli lennot, hotellimajoituksen ja otteluliput kätevästi yhdessä. Lisäksi voit valita joko majoitukset ja otteluliput sisältävän paketin, tai vaihtoehtoisesti pelkät otteluliput.

Muuta tekemistä Dortmundissa

Dortmund on kaupunki, jolla on paljon tarjottavaa, jopa vaativimmillekin turistille. Dortmund tunnetaan sen useista museoista, joista useampi on keskittynyt taiteeseen. Kaupungissa on myös useita kauniita puistoja. Florianturmissa käynti (erittäin korkea TV-torni, josta näkee koko kaupungin) on myös suositeltavaa.