We compare primary and secondary marketplaces. Prices might be higher or lower than face value.

Vakiasiakkaat 2020 | 2021

6 Maa 2021
Bristol City vs Queens Park Rangers
Ashton Gate Stadium
Championship
alk.
Lue lisää
13 Maa 2021
Queens Park Rangers vs Huddersfield
Loftus Road
Championship
alk.
Lue lisää
17 Maa 2021
Queens Park Rangers vs Millwall
Loftus Road
Championship
alk.
Lue lisää
20 Maa 2021
Reading vs Queens Park Rangers
Madejski Stadium
Championship
alk.
Lue lisää
2 Huh 2021
Queens Park Rangers vs Coventry
Loftus Road
Championship
alk.
Lue lisää
5 Huh 2021
Nottingham Forest vs Queens Park Rangers
City Ground
Championship
alk.
Lue lisää
10 Huh 2021
Queens Park Rangers vs Sheffield Wednesday
Loftus Road
Championship
alk.
Lue lisää
17 Huh 2021
Middlesbrough vs Queens Park Rangers
Riverside Stadium
Championship
alk.
Lue lisää
20 Huh 2021
Swansea vs Queens Park Rangers
Liberty Stadium
Championship
alk.
Lue lisää
24 Huh 2021
Queens Park Rangers vs Norwich
Loftus Road
Championship
alk.
Lue lisää
1 Tou 2021
Stoke vs Queens Park Rangers
Britannia Stadium
Championship
alk.
Lue lisää
8 Tou 2021
Queens Park Rangers vs Luton Town
Loftus Road
Championship
alk.
Lue lisää

Jalkapallopaketteja Queens Park Rangers

Queens Park Rangers FC on yksi pienimmistä jalkapalloseuroista Lontoossa. Mielenkiintoista on, että he ovat pelanneet kotipelejään vuosien varrella vähintään 20 eri kentällä ja stadionilla.

Loftus Road on erittäin pieni stadion - itseasiassa pienin Valioliigassa - joten peliliput ovat loppuunmyyty nopeasti. Voit varata lippuja verkossa tai puhelimitse, mutta paras vaihtoehto on varata ne ruotsalaisen matkatoimiston kautta. Sinulla on myös mahdollisuus varata lennot ja hotelli samassa paketissa.

Queens Park Rangers Football Club perustettiin vuonna 1882 yhtenä Lontoon ensimmäisistä jalkapalloseuroista. Perustus tehtiin joukkueiden St Juden ja Christchurch Rangersin yhdistymisen muodossa. Koska useimmat pelaajat tulivat Queen's Parkin naapurustosta, oli vain luonnollista, että vasta perustettua seuraa kutsuttiin nimellä Queens Park Rangers. QPR ei todellakaan ole yksi ansioituneimmista seuroista Englannissa, mutta se voi ylpeillä yhdestä liiga cupin tittelistä (1967) ja FA Cup -finaalista (1982). QPR koki kriisin sekä urheilullisella että taloudellisella puolella 1990-luvulla, mutta uusien omistajien Flavio Briatoren ja Bernie Ecclestonen (tunnetaan Formula 1:stä) myönteisen panoksen ansiosta QPR on nyt terveempi seura.

Lyhyesti Loftus Roadista

Queens Park Rangers liput ja matka

Riippumatta siitä oletko fanaattinen jalkapallofani vai enemmän yleisellä tasolla kiinnostunut englantilaisesta jalkapallosta voit olla varma, että Queens Park Rangersin otteluun suuntautuvasta jalkapallomatkasta jää sinulle läpi elämän kestävä muisto.

Jalkapallomatka Queens Park Rangersin otteluun sopii koko perheelle, ja on takuulla jännittävä seikkailu kaikille. Ota mukaan kaverit tai perhe ja lähde katsomaan aitoa brittijalkapalloa parhaimmillaan. Jalkapallon lisäksi Lontoo tarjoaa shoppailusta kiinnostuneelle maailmankuulut ostoskadut hienoine liikkeineen. Ostoskierroksen lisäksi aikaansa voi kuluttaa lukuisien nähtävyyksien parissa, kuten Lontoon Towerin tai Big Benin vierailulla. Lontoo on täynnä mahdollisuuksia, hupia ja nähtävyyksiä koko perheelle. Iltaisin Lontoo kokee muodonmuutoksen kaupungin illanviettopaikkojen avatessa ovensa. Lukuisat klubit ja baarit ovat auki yömyöhään, joten tylsistymisen vaaraa matkalla tuskin on.

Kaikkein kätevintä on ostaa Queens Park Rangersin otteluun suuntautuva jalkapallomatka kattavana pakettina, jolloin hintaan sisältyy matkat, majoituksen ja otteluliput. Vaihtoehtoisesti voit järjestää matkan itse ja ostaa vain hotellimajoituksen ja otteluliput. Voit tietenkin ostaa myös pelkät otteluliput.

Muuta tekemistä Lontoossa

Lontoo on maailman metropoli, mikä tarkoittaa, että siellä on kaikille tarjolla runsaasti kokemuksia ja toimintaa. Miksipä ei käydä maailmankuulussa British Museumissa tai käydä katsomassa Madame Tussaudin vahaveistoksia?