Jalkapallomatkoja Chelsea

Vertaile jalkapallopaketteja Chelsea FC

Jos olet Chelsea fani, luultavasti Chelsea FC jalkapallomatka on korkealla listallasi. Seura on yksi menestyksekkäimmistä viime vuosina. Haluatko nähdä pelaajien, kuten Hazard, Willian ja Kanté pelaavan heidän nopeaa teknistä jalkapalloa läheltä kaudella 2018/2019? Sivustollamme listaamme kaiken kattavat Chelsea FC jalkapallomatkat ja vain pelkkiä kotiottelulippuja. Valitse se, joka sopii sinulle parhaiten.

Miten ostaa Chelsea FC jalkapallomatka?

On kolme eri vaihtoehtoa; vain lippu, hotellipaketti tai hotellin ja lennot sisältävä paketti. Koska Lontoo on yksi suosituimmista turistikaupungeista ja Chelsea on yksi kaupungin suurimmista joukkueista, stadion on aina täynnä. Monet kumppanimme ovat virallisia yhteistyökumppaneita Chelsean kanssa, mikä tarkoittaa sitä, että ostaja voi tuvallisesti ostaa heidän kauttaan. Käytä mahdollisuutesi nähdä joukkueen tekevän parhaansa sekä liiga ja cup-peleissä kotona Stamford Bridgessä yhdessä yli 40 000 muun tukijan kanssa.

Osta matkamuistoja tai tutustu Stamford Bridgeen lähemmin

Vieraile paikoissa, jotka ovat yleensä varattu pelaajille, tuomareille, valmentajille ja medialle. Kierros kestää noin tunnin ja saat mahdollisuuden olla osa seuran kehitystä ja historiaa sen omassa museossa. Tutustu lounas- ja kierrospaketteihin saadaksesi kaikki irti vierailustasi.

Osta Chelsea lippuja tai pakettitarjous?

Jos haluat ostaa Chelsean kotipeliliput suoraan seuralta, sinun täytyy olla seuran jäsen. Muuten voit ostaa jalkapallomatkan kumppanilta, eli lipunmyyjältä tai matkatoimistolta listattuna sivustollamme. Vieraile mahtavassa Stamford Bridgessä ja ota kaikki irti loistavasta tunnelmasta, josta Valioliigan ottelut ovat tunnettuja. Vertaile lippujen ja pakettien hintoja kaikilta suurilta myyjiltä.

Vakiasiakkaat 2021 | 2022

12

Hel

2022

Chelsea

vs

Arsenal

Stamford Bridge

Premier League

alk. 305 €

Lue lisää

19

Hel

2022

Crystal Palace

vs

Chelsea

Selhurst Park

Premier League

alk. 180 €

Lue lisää

22

Hel

2022

Chelsea

vs

Lille

Stamford Bridge

Champions League

alk. 220 €

Lue lisää

27

Hel

2022

Chelsea

vs

Leicester

Stamford Bridge

Premier League

alk. 183 €

Lue lisää

27

Hel

2022

Chelsea

vs

Liverpool

Stamford Bridge

Carabao Cup

alk. 413 €

Lue lisää

13

Maa

2022

Chelsea

vs

Newcastle

Stamford Bridge

Premier League

alk. 200 €

Lue lisää

2

Huh

2022

Chelsea

vs

Brentford

Stamford Bridge

Premier League

alk. 172 €

Lue lisää

16

Huh

2022

Leeds

vs

Chelsea

Elland Road

Premier League

alk. 531 €

Lue lisää

23

Huh

2022

Chelsea

vs

West Ham

Stamford Bridge

Premier League

alk. 194 €

Lue lisää

30

Huh

2022

Everton

vs

Chelsea

Goodison Park

Premier League

alk. 268 €

Lue lisää

7

Tou

2022

Chelsea

vs

Wolverhampton

Stamford Bridge

Premier League

alk. 166 €

Lue lisää

15

Tou

2022

Manchester United

vs

Chelsea

Old Trafford

Premier League

alk. 340 €

Lue lisää

22

Tou

2022

Chelsea

vs

Watford

Stamford Bridge

Premier League

alk. 209 €

Lue lisää

Joukkue jalkapallopaketteja Chelsea

Chelsea ei ollut vielä niin menestynyt ennen, kuin Abramovich osti seuran 2003. Sitä ennen seura saavutti Cup-voittajien cupin kaudella 1997/98 ja FA Cupin kaudella 1999/2000. Vuoden 2003 jälkeen Chelseasta tuli todella iso seura. Mestarian liigan voiton myötä kaudella 2011/12 Chelsea lasketaan Euroopan loistavimpiin seuroihin.

Voit ostaa molemmat kertaliput valmiina pakettina, jos haluat nähdä Chelsean pelaavan kotonaan Stamford Bridgella. Otteluliput eivät ole halpoja. Chelsealla on selkeästi kalleimmat liput Valioliigassa. Voit ostaa liput netistä tai puhelimitse (mikäli olet Chelsean virallisen faniklubin jäsen), mutta helpoin tapa on tilata liput pakettina, johon kuuluu hotelli ja lentoliput. Siten sinun ei tarvitse suunnitella matkaa sen tarkemmin.

Chelsean meriittilista oli melko ohut ennen kautta 2004/05. Sen jälkeen joukkue voitti toisen kerran Valioliigamestaruuden. Tuon jälkeen Stamford Bridgelle alkoi virtaamaan enemmän yleisöä. Joukkueessa on viime vuosina pelannut loistavia pelaajia, kuten John Terry, Frank Lampard, Didier Drogba ja Ashley Cole. 2000-luvulla Chelsea on saavuttanut neljä liigamestaruutta, seitsemän FA Cupin voittoa, neljä liigacupin voittoa ja kerran Mestarien liigan.

Muuta tekemistä Chelseassa ja Lontoossa

Lontoo on maailman metropoli, joka tarjoaa kaikenlaista ajanvietettä ja kokemuksia. Lontoossa voit syödä ja juoda hyvin, sekä nähdä paljon nähtävyyksiä, kokea paljon historiaa museoiden myötä, tehdä ostoksia suurimmissa liikkeissä, mennä Camdenin putiikkeihin ja paljon muuta.

Lyhyesti Stamford Bridgesta

Stamford Bridge on yksi Englannin vanhimmista stadioneista. Chelsea FC:n kotiosoite on Stamford Bridge tai vain The Bridge on klassinen stadion, joka on isännöinyt useita eri tapahtumia vuosien saatossa. Urheilun ja konserttien saralla. Jos olet Chelsean fani on erittäin suositeltavaa vierailla The Bridgellä.

Faktaa Stamford Bridgesta

Stamford Bridge stadion rakennettiin 1877. Aluksi sitä käytettiin yleisurheilun merkeissä. Vasta 1905, kun Chelsea perustettiin alettiin stadionia käyttämään jalkapalloon. Nykyisin Stamford Bridgelle mahtuu 41 837 istumapaikkaa. 1930-luvulla ja siitä eteenpäin yleisömäärä on ollut kaksikertaa suurempi. Katojaennätys tehtiin 1935, kun 82 905 katsojaa tuli seuraamaan Chelsean ja Arsenalin välistä ottelua.

Stadionin historia

28 huhtikuuta 1877 järjestettiin ensimmäinen urheilutapahtuma Stamford Bridgella. Silloin kyse oli yleisurheilusta. 1900-luvun alussa stadionia pyrittiin saamaan Fulhamin kotistadioniksi, mutta sitä vastoin siitä tuli vasta perustetun Chelsean kotikenttä vuonna 1905, kun joukkue otti vuokrasopimuksen vastaan. Mielenkiintoista, että Stamford Bridge itseasiassa sijaitsee Fulhamin piirissä, Lontoossa.1960- ja 1970-luvuilla toteutettiin erilaisia muutoksia Stamford Bridgelle. He muun muassa rakensivat osittain kaksikerroksisen lehtereen ja istumapaikkoja. Muutokset tekivät kuitenkin syvän kuopan joukkueen talouteen. Näin Chelsean oli pakko myydä Stamford Bridge. 1992 he saivat stadionin takaisin hallintaansa, mutta se oli erittäin huonossa kunnossa. Sittemmin he ovat saaneet stadionia parempaan suuntaan. Vuosien 1994 ja 2002 välisenä aikana stadionia rakennettiin lähestulkoon kokonaan uusiksi, jonka jälkeen siitä on tullut todellinen taideteos jalkapallostadioniksi.

Kulkuyhteydet

Stamford Bridge sijaitsee suhteellisesti Lontoon keskustassa, vain muutaman kilometrin päässä keskustasta. On monia eri linja-auto reittejä, jotka vievät stadionille. Voit myös mennä metrolla Fulham Broadwaylle (District Line).