We compare primary and secondary marketplaces. Prices might be higher or lower than face value.

Jalkapallomatkoja Chelsea

Vertaile jalkapallopaketteja Chelsea FC

Jos olet Chelsea fani, luultavasti Chelsea FC jalkapallomatka on korkealla listallasi. Seura on yksi menestyksekkäimmistä viime vuosina. Haluatko nähdä pelaajien, kuten Hazard, Willian ja Kanté pelaavan heidän nopeaa teknistä jalkapalloa läheltä kaudella 2018/2019? Sivustollamme listaamme kaiken kattavat Chelsea FC jalkapallomatkat ja vain pelkkiä kotiottelulippuja. Valitse se, joka sopii sinulle parhaiten.

Miten ostaa Chelsea FC jalkapallomatka?

On kolme eri vaihtoehtoa; vain lippu, hotellipaketti tai hotellin ja lennot sisältävä paketti. Koska Lontoo on yksi suosituimmista turistikaupungeista ja Chelsea on yksi kaupungin suurimmista joukkueista, stadion on aina täynnä. Monet kumppanimme ovat virallisia yhteistyökumppaneita Chelsean kanssa, mikä tarkoittaa sitä, että ostaja voi tuvallisesti ostaa heidän kauttaan. Käytä mahdollisuutesi nähdä joukkueen tekevän parhaansa sekä liiga ja cup-peleissä kotona Stamford Bridgessä yhdessä yli 40 000 muun tukijan kanssa.

Osta matkamuistoja tai tutustu Stamford Bridgeen lähemmin

Vieraile paikoissa, jotka ovat yleensä varattu pelaajille, tuomareille, valmentajille ja medialle. Kierros kestää noin tunnin ja saat mahdollisuuden olla osa seuran kehitystä ja historiaa sen omassa museossa. Tutustu lounas- ja kierrospaketteihin saadaksesi kaikki irti vierailustasi.

Osta Chelsea lippuja tai pakettitarjous?

Jos haluat ostaa Chelsean kotipeliliput suoraan seuralta, sinun täytyy olla seuran jäsen. Muuten voit ostaa jalkapallomatkan kumppanilta, eli lipunmyyjältä tai matkatoimistolta listattuna sivustollamme. Vieraile mahtavassa Stamford Bridgessä ja ota kaikki irti loistavasta tunnelmasta, josta Valioliigan ottelut ovat tunnettuja. Vertaile lippujen ja pakettien hintoja kaikilta suurilta myyjiltä.

Vakiasiakkaat 2023 | 2024

Joukkue jalkapallopaketteja Chelsea

Chelsea ei ollut vielä niin menestynyt ennen, kuin Abramovich osti seuran 2003. Sitä ennen seura saavutti Cup-voittajien cupin kaudella 1997/98 ja FA Cupin kaudella 1999/2000. Vuoden 2003 jälkeen Chelseasta tuli todella iso seura. Mestarian liigan voiton myötä kaudella 2011/12 Chelsea lasketaan Euroopan loistavimpiin seuroihin.

Voit ostaa molemmat kertaliput valmiina pakettina, jos haluat nähdä Chelsean pelaavan kotonaan Stamford Bridgella. Otteluliput eivät ole halpoja. Chelsealla on selkeästi kalleimmat liput Valioliigassa. Voit ostaa liput netistä tai puhelimitse (mikäli olet Chelsean virallisen faniklubin jäsen), mutta helpoin tapa on tilata liput pakettina, johon kuuluu hotelli ja lentoliput. Siten sinun ei tarvitse suunnitella matkaa sen tarkemmin.

Chelsean meriittilista oli melko ohut ennen kautta 2004/05. Sen jälkeen joukkue voitti toisen kerran Valioliigamestaruuden. Tuon jälkeen Stamford Bridgelle alkoi virtaamaan enemmän yleisöä. Joukkueessa on viime vuosina pelannut loistavia pelaajia, kuten John Terry, Frank Lampard, Didier Drogba ja Ashley Cole. 2000-luvulla Chelsea on saavuttanut neljä liigamestaruutta, seitsemän FA Cupin voittoa, neljä liigacupin voittoa ja kerran Mestarien liigan.

Muuta tekemistä Chelseassa ja Lontoossa

Lontoo on maailman metropoli, joka tarjoaa kaikenlaista ajanvietettä ja kokemuksia. Lontoossa voit syödä ja juoda hyvin, sekä nähdä paljon nähtävyyksiä, kokea paljon historiaa museoiden myötä, tehdä ostoksia suurimmissa liikkeissä, mennä Camdenin putiikkeihin ja paljon muuta.

Lyhyesti Stamford Bridgesta

Stamford Bridge on yksi Englannin vanhimmista stadioneista. Chelsea FC:n kotiosoite on Stamford Bridge tai vain The Bridge on klassinen stadion, joka on isännöinyt useita eri tapahtumia vuosien saatossa. Urheilun ja konserttien saralla. Jos olet Chelsean fani on erittäin suositeltavaa vierailla The Bridgellä.

Faktaa Stamford Bridgesta

Stamford Bridge stadion rakennettiin 1877. Aluksi sitä käytettiin yleisurheilun merkeissä. Vasta 1905, kun Chelsea perustettiin alettiin stadionia käyttämään jalkapalloon. Nykyisin Stamford Bridgelle mahtuu 41 837 istumapaikkaa. 1930-luvulla ja siitä eteenpäin yleisömäärä on ollut kaksikertaa suurempi. Katojaennätys tehtiin 1935, kun 82 905 katsojaa tuli seuraamaan Chelsean ja Arsenalin välistä ottelua.

Stadionin historia

28 huhtikuuta 1877 järjestettiin ensimmäinen urheilutapahtuma Stamford Bridgella. Silloin kyse oli yleisurheilusta. 1900-luvun alussa stadionia pyrittiin saamaan Fulhamin kotistadioniksi, mutta sitä vastoin siitä tuli vasta perustetun Chelsean kotikenttä vuonna 1905, kun joukkue otti vuokrasopimuksen vastaan. Mielenkiintoista, että Stamford Bridge itseasiassa sijaitsee Fulhamin piirissä, Lontoossa.1960- ja 1970-luvuilla toteutettiin erilaisia muutoksia Stamford Bridgelle. He muun muassa rakensivat osittain kaksikerroksisen lehtereen ja istumapaikkoja. Muutokset tekivät kuitenkin syvän kuopan joukkueen talouteen. Näin Chelsean oli pakko myydä Stamford Bridge. 1992 he saivat stadionin takaisin hallintaansa, mutta se oli erittäin huonossa kunnossa. Sittemmin he ovat saaneet stadionia parempaan suuntaan. Vuosien 1994 ja 2002 välisenä aikana stadionia rakennettiin lähestulkoon kokonaan uusiksi, jonka jälkeen siitä on tullut todellinen taideteos jalkapallostadioniksi.

Kulkuyhteydet

Stamford Bridge sijaitsee suhteellisesti Lontoon keskustassa, vain muutaman kilometrin päässä keskustasta. On monia eri linja-auto reittejä, jotka vievät stadionille. Voit myös mennä metrolla Fulham Broadwaylle (District Line).