We compare primary and secondary marketplaces. Prices might be higher or lower than face value.

Jalkapallomatkoja Barcelona

Vertaile jalkapallopaketteja FC Barcelona

Jos määränpääsi jalkapallomatkalle on Barcelona ja Camp Nou, voit luottaa laadukkaaseen jalkapalloon. Pelaajat, kuten Suarez, Messi, Iniesta ja Coutinho kentällä, näet todennäköisesti maaleja. Katso joukkuetta kaudella 2017/2018, kun se kamppailee La Ligan, Mestarien Liigan ja muiden johtoon. Kaikki FC Barcelona jalkapallomatkat on listattu tällä sivustolla, ja voit helposti vertailla eri vaihtoehtoja.

Miten ostaa FC Barcelona jalkapallomatka?

Sinun pitäisi harkita ensin haluatko ostaa vain lipun yhteen Barcelonan kotipeliin vai haluatko mieluummin ostaa koko paketin, joka sisältää kaiken - lipun, majoituksen ja lennot. Useat firmat ovat erikoistuneet vain FC Barcelonan lippuihin ja matkoihin, joten voit löytää paljon erilaisia tarjouksia. Vertaile eri firmojen välillä, ei ainoastaan hintoja, vaan myös paikkaa stadionilla ja takuita.

FC Barcelona museo- ja stadionkierros

Näe palkintokaappi, pukuhuone, tunneli ja kenttä, ja yritä kuvitella, miltä tuntuu, kun lähes 100 000 hurraavaa katsojaa täyttää stadionin. Vieraile museossa ja ole osa seuran onnistunutta tarinaa, jossa monet parhaimmat pelaajat ovat pelanneet vuosien varrella. Peräti 10 pelaajaa, jotka ovat pelanneet Barcelonassa, on voittanut arvostetun Kultainen pallo -palkinnon.

FC Barcelona liput vai jalkapallomatka?

Mahtava stadion, jossa joukkue pelaa, on suurin Euroopassa. Siellä on maaginen tunnelma, varsinkin kun Barcelona kohtaa suuriman kilpailijansa, Real Madridin, ottelussa nimeltään El Clásico. Ostaaksesi liput tai pakettimatkan FC Barcelonan kotiotteluihin, voit tarkistaa seuran viralliset verkkosivut, jos siellä on mitään tarjouksia. Muuten helpoin tapa ostaa, on yhdeltä seuran kumppanilta, jotka on listattu sivustolla. Valitse ottelu alla nähdäksesi, mistä matkatoimistoista voit valita.

Vakiasiakkaat 2022 | 2023

Joukkue jalkapallopaketteja Barcelona

Barcelonan tunnuslause on Més que un club, joka tarkoittaa ”Enemmän kuin seura”. Idea on että Barcelona on perheseura ja seura joka puolustaa katalonian värejä muulta Espanjalta. Barcelonan itseasiassa omistaa kannattajat itse.

Voit ostaa liput FC Barcelonan kotiotteluihin stadionilta, netistä tai puhelimitse. Helpoin tapa toki on tilata FC Barcelonan lomapaketti, johon sisältyy hotelli ja ottelun liput, tai hotelli, ottelun liput ja lennot. Kotiotteluissa Camp Noulla on kahdeksan erilaista hintatasoa. Jos haluat nähdä Barcelonan pelaavan vähemmän tunnettua seuraa vastaan, voit saada liput todella halvalla. Kun taas jos menet katsomaan Mestarien liigaa tai Real Madridia (el Clásico) vastaan käytäviä otteluita, lippujen hinta nousee.

Barcelona on tänä päivänä maailman paras seurajoukkue. Joukkueessa pelaa tähtipelaajia, joista suurin osa on pelannut myös menestyksekkäästi Espanjan maajoukkueen paidassa 2008 EM-, 2010 MM- ja 2012 EM-kilpailuissa. Joukkueen todellinen tähti on kuitenkin argentiinalainen Leo Messi. Messi on jo valittu useasti maailman parhaaksi pelaajaksi ja tehnyt maaliennätyksiä Barcelonalle. Muita merkittäviä pelaajia ovat Andres Iniesta ja Xavi Hernandez.

Muuta tekemistä Barcelonassa

Ei ihme että Barcelonasta on tullu yksi suosituista kohteista, jotka haluavat viettää viikonloppua Euroopan suurkaupungissa. Barcelonassa on kaikkea mitä turisti voi vain haluta. Paikalla on useita erilaisia viihdekeskuksia, loistavia ravintoloita, erinomaiset ostoskeskukset ja suuri määrä nähtävyyksiä. Keskustassa on jopa hiekkaranta!

Lyhyesti Camp Nousta

Camp Nou on suurin jalkapallostadion Euroopassa. Vaikka se vetää lähes 100 000 katsojaa otteluiden aikana, ovat he silti suunnittelemassa laajennusta. Camp Noulla pelaa kotiottelunsa katalonian ylpeys FC Barcelona.

Faktaa Camp Nousta

Camp Nou vetää 99 354 katsojaa, joka tekee siitä suurimman jalkapallostadionin Euroopassa. Myös kyseisellä stadionilla on käytössä pelkästään istumapaikkoja, joka tekee siitä vielä erityisemmän. Stadion avattiin syyskuussa 1957, kun FC Barcelona kohtasi Varsovan yksitoista parasta pelaajaa.

Stadionin historia

Camp Nou on kolmas stadion, jossa FC Barcelona on pelannut. Ensimmäinen näistä oli Camp del Carrer Indústria. Se kuitenkin kävi liian pieneksi. 1922 valmistui Campo de Les Corts. Stadion veti 60 000 katsojaa, mutta myöhemmin Les Corts kävi myös pieneksi kaikille Barcelonan kannattajille.

Camp Nouta rakennettiin vuosina 1954–1957. Aluksi stadion nimeksi annettiin Estadi del FC Barcelona, mutta kansankielellä nimi muuttui Camp Nouksi, joka tarkoittaa katalaniksi ”Uusi stadion”. Vasta 2001 stadionin nimeksi tuli virallisesti Camp Nou seuran kannattajien kesken pidetyssä äänestyksessä.

Kun Espanja isännöi jalkapallon Fifan maailmanmestaruuskisoja 1982 Camp Noun katsomopaikkoja laajennettiin 120 000:een. 1990-luvulla määrää supistettiin ja jälelle jäi pelkästään istumapaikkoja.

Kulkuyhteydet

Camp Nou sijaitsee noin viisi kilometriä länteen Barcelonan keskusta-alueesta. On myös mahdollista kävellä stadionille, mutta viisainta on ottaa metro. Keskustasta voit ottaa kolmos linjan ja jäädä pois Les Corts asemalla, tai ottaa linja 5 ja jäädä pois Collblanc asemalla. Molempien metrojen asemalta on noin 10 minuutin kävelymatka stadionille.