We compare primary and secondary marketplaces. Prices might be higher or lower than face value.

Jalkapallomatkoja Watford

Vakiasiakkaat 2024 | 2025

Joukkue jalkapallopaketteja Watford

Watford on yksi Valioliigan pienimmistä seuroista, mutta mitä ne häviävät suurissa sponsoreissa, ne voittavat intohimossa ja fanien omistautumisessa. Tiesitkö, että Sir Elton John on suuri fani? Hän kasvoi vain noin kilometrin päässä Watfordista ja omisti seuran jonkin aikaa.

Watford sijaitsee alle 20 mailin päässä Lontoosta, joten sinne on helppo päästä. Voit myös järjestää matkanne helpommin käyttämällä jalkapallomatkoja järjestävää matkatoimistoa, jotka tajoavat paketteja, joihin kuuluu lennot, peliliput ja majoitus. Jos haluat tehdä sen itse, voit tilata liput Watford FC:n verkkosivujen kautta, areenalta tai puhelimitse. Voit nähdä muutamia ehdotuksia jalkapallo-matkoista tuleviin Watford FC -peleihin allaolevassa listassa.

Watford FC perustettiin vuonna 1881, ja se tunnettiin nimellä Watford Rovers. Muutamat ensimmäiset vuodet se vietti alemmissa divisioonissa ja seura siirtyi yhdeltä areenalta toiselle, kunnes se pääsi ammatti-liigaan vuonna 1920. Vuonna 1922 Watford muutti Vicarage Roadille, joka on ollut keltapaitojen koti aina siitä lähtien. Watford FC on yhdenmukaisesti tuonut kotiin voittoja alemmista divisiooneista, ja kauden 1982/1983 aikana se pääsi hyvin lähelle huippua - toiselle sijalle ylimmässä divisioonassa, jota nykyään kutsumme Valioliigaksi. Seuraavana vuonna, 1983/1984 kauden aikana, se pääsi FA Cup -finaaleihin asti, mutta joutuivat katsomaan Evertonin nappaavan voiton. Nykyään seura pelaa toista kautta peräkkäin Valioliigassa ja on vähitellen tulossa vakaammaksi Britannian huippudivisioonassa.

Tekemistä Watfordissa

Watfordissa voit nauttia useista museoista, baareista, puistoista ja ostoskeskuksita. Ja koska kaupunki on alle 20 mailin päässä Lontoosta, voit helposti vierailla monissa nähtävyyksissä pääkaupungissa. Tällä tavoin voit nauttia yhdestä Valioliigan nöyrimmistä seuroista ja samalla aivan nurkan takana olevan Lontoon vilkkaudesta ja rajattomista mahdollisuuksista.