We compare primary and secondary marketplaces. Prices might be higher or lower than face value.

Jalkapallomatkoja Arsenal

Vertaile jalkapallopaketteja Arsenal FC

Arsenal on yksi kuuluisimmista jalkapalloseuroista Englannissa ja Arsenal jalkapallomatkat ovat hyvin suosittuja fanien keskuudessa ympäri Eurooppaa. Pelaajien, kuten Mesut Özil, Pierre-Emerick Aubameyang ja Alexandre Lacazette, ansiosta pystyt todennäköisesti nauttimaan korkealaatuisesta jalkapallosta. Koe joukkueen peli livenä Emirates Stadiumilla 2017/2018 kaudella, kun Arsenal tekee parhaansa kentällä. Tällä sivustolla voit vertailla kaikkia saatavilla olevia Arsenal FC jalkapallomatkoja nopeasti ja helposti.

Miten ostaa Arsenal jalkapallomatka?

Etsitpä sitten vain ottelulippua Arsenal kotiotteluun tai kaiken kattavaa Arsenal FC jalkapallomatkaa, olet tullut oikealle verkkosivuille. Me keräämme kaikki lipunmyyjät ja matkanjärjestäjät, jotka myyvät Arsenal lippuja ja pakettimatkoja, ja annamme sinulle matkailijana mahdollisuuden saada yleiskuvan ja vertailla hintoja ja tarjouksia. Markkinoilla on suuri määrä urheilumatkatoimistoja, mutta hinnat voivat vaihdella suuresti.

Käy stadionkiertueella tai Arsenalin seuran museossa

Jos varaat jalkapallomatkan yhteen Arsenalin kotiotteluun, voit myös käydä katsomassa seuran museota, jossa saat lisätietoja seuran historiasta. Voit myös mennä ns. stadionkierrokselle, jossa voit tutustua Emirates Stadiumiin lähemmin. Areenaa ympäröivällä alueella on myös pubeja ja ravintoloita, jotka ovat vierailun arvoisia.

Osta Arsenal liput ja koe huippu jalkapalloa!

Emirates Stadium sijaitsee Hollowayssa, pohjois-Lontoossa, ja sinne pääsee helposti metrolla. Stadion on neljänneksi suurin Wembleyn, Twickenhamin ja Old Traffordin jälkeen, ja sinne mahtuu yli 60 000 katsojaa. Vaikka siellä on niin paljon paikkoja, on hyvin vaikea saada lippuja Arsenalin kotipeleihin. Kausilippuihin on pitkät jonot ja voit vain ostaa lippuja jos olet seuran jäsen. Niinpä helpoin vaihtoehto on ostaa lippu kumppanin kautta.

Vakiasiakkaat 2023 | 2024

Joukkue jalkapallopaketteja Arsenal

Suurseura Arsenalilla on useita kannattajia Ruotsissa. Ainoastaan Manchester Unitedilla ja Liverpoolilla on enemmän kannattajia. Moni ryhtyi kannattamaan Arsenalia, kun Thierry Henry, Dennis Bergkamp ja Fredrik Ljungberg pelasivat seurassa Valioliigaa 2000-luvun alussa.

Saadaksesi liput Arsenalin kotiotteluihin, sinun täytyy olla Arsenalin kannattajien jäsen. Helpompi tapa saada liput on varata lomapaketti johon kuuluu joko hotelli ja ottelulippu tai paketti johon kuuluu hotelli, ottelulippu ja lennot.

Arsenal tai The Gunners pidetään yhtenä suurimmista englantilaisseuroista. Vuosien ajan Arsenal on saavuttanut useita mestaruuksia. Arsenal on voittanut 13 liigamestaruutta (viimeisin 2004), 10 voittoa FA cupissa ja kaksi liigacupissa. Thierry Henry on Arsenalin kaikkien aikojen paras hyökkääjä. Muita suuria nimiä, jotka ovat pukeneet Arsenalin paidan päälleen vuosien saatossa ovat David O'Leary, Tony Adams ja Ian Wright.

Muuta tekemistä Lontoossa

Mitäpä Lontoossa ei voisi tehdä? Yksi maailman viihdyttävimmistä ja kulttuuri metropoleista, Lontoo tarjoaa kaikkea aktiviteetteja ja kokemuksia, joita voit vain kuvitella. Jos menet käymään Lontoossa nähdäksesti Arsenalin pelaavan, voit mennä huoleti viettämään yhden tai kaksi päivää kokemassa tätä uskomatonta kaupunkia.

Lyhyesti Emirates Stadiumista

Monet Arsenalin uskolliset kannattajat nostivat isoa meteliä, kun uuden stadionin suunnitteleminen nousi esille 1990-luvun lopulla. Highbury oli legendaarinen stadioni, jossa Arsenal koki monet hienot hetket. Oli kuitenkin selvää, että Arsenal tarvitsi uuden näyttämön, sillä siihen mahtui vain 38 500 katsojaa. Vuodesta 2006 alkaen Emirates Stadion on toiminut Arsenalin kotikenttänä.

Faktaa Emirates stadionista

Emirates on kolmanneksi suurin jalkapallo stadioni Britteinsaarilla. Ainoastaan Wembley ja Old Trafford ovat suurempia. Emirates stadionilla on 60 361 istumapaikkaa. Koska stadion on suhteellisen uusi on läsnäolon määrä sama, kuin katsojapaikat.

Stadionin historia

Vuonna 1997 Arsenal ilmoitti aikeistaan siirtyä uuteen stadioniin. He yrittivät aluksi hankkia lupaa laajentaakseen Highburya, mutta paikalliset virkamiehet eivät hyväksyneet ehdotusta. Sen myötä he ostivat hylätyn teollisuusalueen Ashburton Grovesta ja loivat suunnitelman uudesta stadionista.

Kesti kuitenkin muutama vuosi ennen kuin ensimmäinen askel saatiin aikaan. Rahoitus oli suurin ongelma. Kiitos lentoyhtiö Emiratesin, joka toi sponsoroinnillaan taloudellista tukea. Rakennustyöt voitiinkin näin aloittaa 2004. Kaksi vuotta myöhemmin heinäkuussa 2006 stadion oli valmis. Stadionin rakentaminen oli tähtitieteellisen kallis. Kokonaishinnaksi nousi lähes viisi miljardia Ruotsin kruunua. Emirates lentoyhtiön sponsoroinnin myötä stadion tunnetaan nimellä Emirates stadion ainakin kauteen 2021/2022 saakka.

Kulkuyhteydet

Matka stadioneille Englannissa on yhtä helppoa, kuten Emirates stadionille. Jos haluat nähdä Arsenalin pelaavan kotiottelun, voit päästä sinne monen eri reitin kautta. Esimerkiksi voit mennä metrolla. Jos sinulla on liput stadionin pohjoispuolelle astut vain pois Arsenalin metroasemalla. Highbury & Islington asemat ovat parhaat valinnat, jos sinulla on liput stadionin eteläosaan.