We compare primary and secondary marketplaces. Prices might be higher or lower than face value.

Jalkapallomatkoja Tottenham

Vertaile jalkapallopaketteja Tottenham

Jalkapallomatkat Tottenhamiin ja Lontooseen ovat hyvin suosittuja, ja joukkue tarjoaa erittäin viihdyttävää jalkapalloa. Pelaajien, kuten Harry Kane, Christian Eriksen, Dele Alli ja muiden ansiosta, joukkue on pärjännyt todella hyvin viime vuosina, ja on nyt Englannin Valioliigan huipulla. Voit vertailla sivustollamme Tottenham Hotspurs jalkapallomatkojen tämän hetkisiä hintoja suurimmilta lippujen myyjiltä ja matkatoimistoilta. Spurs pelaa kauden 2017/2018 Wembleyssä, kun White Hart Lanea rakennetaan uudelleen. Uuden stadionin odotetaan olevan valmis kaudelle 2018/2019.

Miten voin ostaa Tottenham jalkapallomatkan?

Sivustollamme voit ostaa joko vain otteluliput tai kokonaisen Tottenham jalkapallomatkan, mukaan lukien hotellin ja/tai lennot. Valitse ottelu, josta olet kiinnostunut ja lue eri myyjien tarjouksista. Mieti, mikä on sinulle tärkeää; hyvät paikat katsomossa, mukava hotelli tai jokin muu. Jotkut ottelut ovat loppuunmyytyjä, joten on hyvä idea ostaa ne ajoissa.

Näe enemmän kuin yksi ottelu jalkapallomatkallasi?

Jos varaat jalkapallomatkan Lontooseen nähdäksesi Tottenhamin pelaavan, voit myös yhdistää matkan muuhun hauskaan. Lontoossa on paljon eri vaihtoehtoja ja sieltä löytyy jotakin jokaiselle. Jos suunnittelet oleskelevasi siellä koko viikonlopun, sinulla on mahdollisuus nähdä useampia otteluita. Lontoossa on useita joukkueita korkeimmissa divisioonissa.

Osta Tottenham liput ja koe joukkueesi läheltä

Nyt joukkue pelaa kotiottelunsa Wembley stadionilla, jonka kapasiteetti on 90 000 katsojaa. Helpoin tapa päästä areenalle, on metrolla. Ympäröivällä alueella on monia ravintoloita ja pubeja. Saadaksesi liput Tottenham kotiotteluun, joihinkin otteluihin voit löytää liput suoraan seuralta. Kuitenkin helpoin tapa ostaa, on vakiintuneelta jälleenmyyjältä.

Vakiasiakkaat 2023 | 2024

10

Elo

2024

Tottenham

vs

Bayern München

Tottenham Hotspur Stadium

Ystävyysottelu

alk. 251 €

Lue lisää

Joukkue jalkapallopaketteja Tottenham

Tottenham on joukkue, joka pelaa kauniista ja momentumilla. Näin on ollut jo useita vuosia. Saavutukset eivät ehkä ole olleet erinomaisia, mutta Tottenham tai Spurs, kun joukkueen lempinimi kääntyy on ilman muuta seuroista, joita kannattaa seurata.

Suurin osa Tottenhamin kotipeleistä on loppuunmyyty erittäin aikaisin. Jos haluat silti yrittää ostaa liput, voit tehdä sen puhelimitse, netissä tai paikan päällä White Hart Lanella. Joka tapauksessa on suositeltavaa, että varaat liput ruotsalaisen matkanjärjestäjän kautta, joka järjestää myös pakettihintaan lennot ja hotellin.

Tottenham perustettiin 1882. Historian aikana seura on saavuttanut kaksi liigamestaruutta (viimeisin 1960/61), kahdeksan voittoa FA cupissa (viimeisin 1991) ja neljä liigacupin voittoa. Mielenkiintoista on myös, että Tottenham voitti UEFA Cupin eli nykyisen Eurooppa-liigan (1972). Joukkueen suurimpia tähtiä vuosien saatossa ovat olleet David Ginola, Robbie Keane, Sol Campbell, Luka Modric ja Jürgen Klinsmann.

Muuta tekemistä Lontoossa

Jos varaat jalkapallomatkan Tottenhamin peliin ja sinulle jää hieman vapaa-aikaa, sinulle tuskin tulee tylsää. Voit vierailla Lontoon useissa eri museoissa, kulkea edestakaisin ostoskatuja tai vain istua alas tuopin kera ja ottaa rennosti.

Lyhyesti White Hart Lanesta

Kaikkien Tottenhamin kannattajien on pakko nähdä Spurs paikan päällä, edes kerran elämässä. White Hart Lane tai vain The Lane sijaitsee Pohjois-Lontoossa, joka on siis Spursin kotikenttä. Kannattaa käydä myös kotijoukkueen pubissa, The Bricklayers Armsissa ennen ottelua, sillä tunnelma on aivan loistava.

Faktaa White Hart Lanesta

White Hart Laneen mahtuu 36 420 katsojaa. Se on tämän myötä pienin stadioni Englannin huippujoukkueista. Katsojaennätys on kuitenkin odottamattomat 75 038 katsojaa. Tämä tapahtui FA Cupin ottelussa Sunderlandia vastaan 1938.

Stadionin historia

Tottenham perustettiin 1882, mutta vasta 1899 joukkue siirtyi pelaamaan White Hart Lanelle. Joukkue muutti vanhan torikauppa alueen jalkapallokentäksi. Ensimmäinen ottelu pelattiin samana vuonna Notts Countrya vastaan. Yleisömääräksi kerrottiin tuolloin olleen noin 5 000.

Jo muutaman vuoden jälkeen avajaisista White Hart Lane on kokenut suuria muutoksia. Ensimmäisen maailmansodan aikana stadionille mahtui 50 000 katsojaa. 1930-luvulla stadionia laajennettiin, jonka myötä sen kapasiteetti kasvoi 70 000 istumapaikkaan. Sen jälkeen seisomapaikat muutettiin istumapaikoiksi. Tuorein muutos White Hart Laneen tehtiin 1998, jolloin Paxton Roadille rakennettiin uusi osio.

Kulkuyhteydet

White Hart Lane sijaitsee aivan tien vieressä, joka vie Tottenhamin alueelle Lontoossa. Stadion sijaitsee noin kilometrin päässä pohjoiseen Lontoon ydinkeskustasta. Voit helposti ajaa stadionille, kun seuraat A406 tietä. Jos aloitat matkasi Lontoon keskustassa, aja A10 tietä pohjoiseen ja käänny länteen Tottenham High Roadilla. Todennäköisesti helpoin tapa on kuitenkin ottaa lähijuna. Se kestää noin 20 minuuttia Liverpoolin Street asemalta White Hart Lanen asemalle.