We compare primary and secondary marketplaces. Prices might be higher or lower than face value.

Jalkapallomatkoja Liverpool

Vertaile jalkapallopaketteja Liverpool FC

Liverpool ja Anfield jalkapallomatka on useiden eurooppalaisten jalkapallofanien listan kärjessä. Seura on yksi suosituimmista Englannissa ja nyt Saksan valmentaja Klopp on rakentanut joukkueen, joka saa hyviä tuloksia sekä liigassa että Mestarien Liigassa 2017/2018. Liverpoolin tärkeitä pelaajia nyt ovat Salah, Firmino ja Mané. Jos haluat nähdä Liverpoolin pelaavan kotikentällään, on hyvä verrata kaikkia Liverpool FC jalkapallomatkoja sivustollamme.

Miten voin ostaa Liverpool jalkapallomatkan

Cup-otteluihin, kuten League Cup tai FA Cup, lippuja voi ostaa suoraan seuran verkkosivuilla, mutta useimmissa tapauksissa on helpointa ostaa lippu myyjältä tai matkatoimistolta, jotka on listattu tällä sivulla. Monet niistä myyvät vain lippuja, mutta sieltä löytyy myös matkatoimistoja, jotka myyvät kaiken kattavia paketteja, jotka sisältävät liput, hotellin ja lennot.

Tutustu Liverpool FC:n historiaan

Osana Liverpool jalkapallomatkaa, voit myös käydä niin sanotulla stadionkierroksella, joka tarkoittaa, että voit vierailla pukuhuoneessa, tunnelissa ja mediahuoneessa. Lähistöllä on myös Liverpool FC museo, jossa voit lukea seuran historiasta.

Osta Liverpool liput tänään ja valmistaudu unohtumattomaan matkaan!

Anfield on laajentanut kapasiteettia yli 54 000 katsojaan. Voit päästä stadionille bussilla, taksilla tai jalan kaupungin keskustasta. Anfield on kuuluisa hämmästyttävästä tunnelmasta ja on tutustumisen arvoinen, ei väliä onko Liverpool suosikkijoukkueesi tai ei. Vuoden kallein ottelu on varmaankin peli kilpailijaa Manchester Unitedia vastaan, mutta on mahdollista löytää myös halvempia otteluita, etenkin cup otteluihin tai otteluihin keskellä viikkoa.

Vakiasiakkaat 2023 | 2024

Joukkue jalkapallopaketteja Liverpool

Liverpool FC on kaikista ansioitunein seura Englannissa. 18 liigamestaruutta, seitsemän FA cupin voittoa, kahdeksan liigacupin voittoa, viisi Euroopan cupin/Mestarien liigan voittoa ja kolme UEFA cupin voittoa. Näillä lukemilla Liverpool on juuri ennen Manchester Unitedia mitalitaulukossa.

Liverpool jakaa kotipelinsä kolmeen kategoriaan. Liput, jotka ovat A-ryhmässä ovat kalleimmat, c-ryhmässä olevat ovat halvimpia. Suurimpiin otteluihin voi olla hieman hankalempaa saada lippuja, vaikka olisit seuran virallisessa faniklubissa. Paras vaihtoehto on varata otteluliput hotellin kera ja mahdollisella lennolla. Jos todella rakastat Liverpoolia, sinun olisi ehdottomasti saatava liput legendaariselle lehterille The Kop.

Liverpool on menettänyt hieman menestystä, jota joukkueella oli vielä 1970- ja 1980-luvuilla, mutta nytt joukkue tuntuu olevan matkalla kohti menestysvuosia. Tähdet kuten Luis Suarez ja Steven Gerrard ovat avain menestykseen. Gerrard yhdessä Robbie Fowlerin, Michael Owenin ja Fernando Torresin kanssa ovat joukkueen viime vuosien tähtiä.

Muuta tekemistä Liverpoolissa

Liverpool ei ole mitenkään iso kaupunki. Sitä on helppo kiertää jalan. Jotkut nähtävyydet on hyvä käydä katsomassa, kuten Albert Dockin kodikasta asuinaluetta, loistava anglikaani katedraali ja kaksi museota, Liverpoolin museo ja Merseyside museo. Jos olet Beatles fani, löydät varmasti tiesi Liverpooliin.

Lyhyesti Anfieldistä

Matka stadioneille ei ole yhtä salaperäistä, kuin Anfieldille Liverpoolissa. Stadion sijaistsee toisessa päässä Stanley Parkia (Evertonin kotikenttä Goodison Park on toisessa päässä), muutaman kilometrin päässä itään Liverpoolin keskustasta.

Faktaa Anfieldistä

Anfieldiin mahtuu tällä hetkellä 45 276 katsojaa. Ennätys katsoja määrä on kuitenkin sitäkin suurempi. FA Cupin ottelussa Wolverhamptonia vastaan 1952, määrä oli 61 905 maksavaa katsojaa. UEFA on rankannut Anfieldin neljän tähden stadioniksi, joka on hieman alle maailmanluokan stadionista.

Stadionin historia

Anfieldillä on pelattu laatu jalkapalloa vuodesta 1884 lähtien. Se voi kuulostaa oudolle, koska Liverpool FC perustettiin 1892. Juttu onkin siinä, kun Everton perustettiin juurikin 1884, ja he käyttivät Anfieldiä kotikenttänään. Joukkueen ja vuokranantajan välille syntyi kuitenkin riita ja Everton muutti Goodison Parkille.

Ensimmäinen ottelu jonka Liverpool pelasi Anfieldillä oli Rotherhamia vastaan. He voittivat ottelun maalin 7-1. 1893 Liverpool pelasi ensimmäisen ottelunsa Englannin pääsarjassa. Silloin stadioniin mahtui noin 5 000 katsojaa.

1800-luvun lopulta tähän päivään katsojapaikkoja laajennettiin vaiheittain. 1906 rakennettiin legendaarinen seisomalehteri Spion Kop tai vain Kop. Myöhemmin 1928 istumapaikkoja laajennettiin yli 30 000:een. Mutta kun I'll Never Walk Alone alkaa soimaan stadionilla ei kukaan enää siinä vaiheessa istu.

Vuosien 1963 ja 1973 välillä Anfield koki modernisoitumista. Vanha pääkatsomo purettiin kokonaan ja tilalle rakennettiin uusi. 1980-luvulla aloitettiin jälleenrakentaminen kaikille tasoille. 1998 tehtiin viimeisin muutos, kun Anfield Road Standille rakennettiin toinen osio.

Kulkuyhteydet

Jos löydät itsesi Liverpoolin keskustasta on Anfield vain kävelymatkan päässä. Stadion sijaitsee asuinalueella noin kolme kilometriä keskustasta itään. On myös useita linja-auto reittejä, jotka kulkevat Liverpoolin keskustan ja Anfieldin väliä.