We compare primary and secondary marketplaces. Prices might be higher or lower than face value.

Vakiasiakkaat 2020 | 2021

15 Tou 2021
Everton vs Wolverhampton
Goodison Park
Premier League
alk.
Lue lisää
23 Tou 2021
Manchester City vs Everton
Etihad Stadium
Premier League
alk.
Lue lisää

Jalkapallopaketteja Everton

Everton Kensingtonin piiristä, Liverpoolissa ja on yksi historiallisia jalkapalloseuroja Englannissa. Evertonilla on itseasiassa ennätys eniten kausia korkeimmalla sarjatasolla. Nykyisin Everton on Liverpoolin pikkuveli, mutta historian aikana tilanne on ollut melko tasainen.

Monet Evertonin kotiottelut ovat loppuunmyytyjä jo hyvissä ajoin. Erityisesti klassinen paikalliskamppailu Liverpoolia vastaan. Jos haluat varmistaa liput itsellesi ajoissa, voit kääntyä ruotsalaisen matkanjärjestäjän puoleen, joka tarjoaa yksittäisiin otteluihin lippupaketteja, joihin sisältyy hotelli ja mahdollinen lento.

Everton FC perustettiin 1878 ja siten se on yksi vanhimmista seuroista Englannissa. Seura osallistui ensimmäiseen Valioliigan versioon 1888. The Toffees on suosituin lempinimi joukkueelle ja vuosien saatossa voittanut useita isoja mestaruuksia. Sisältäen yhdeksän liigamestaruutta, viisi FA cupin voittoa ja yksi Cup-voittajien cup. 1930-, 1960- ja 1980-luvut ovat olleet Evertonin todelliset kulta-ajat.

Lyhyesti Goodison Parkista

Goodison Park sijaitsee Liverpoolissa ja on Everton FC:n kotikenttä. Se on yksi vanhimmista stadioneista Englannissa. Toisin kuin monet muut klassikko stadionit Englannissa, Goodison Parkia on aina käytetty yksinomaan jalkapalloiluun. Täällä ”The Toffees” pelaavat kotiottelunsa ja jos olet onnekas ja saat käsiisi lipun Merseyside-derbyyn, jota pidetään yleisesti suurimpana otteluna Englannissa.

Faktaa Goodison Parkista

Goodison Park avattiin 1892 ja nykyään sinne mahtuu 40 157 katsojaa. Vielä 1940-luvulla stadioniin mahtui 80 000 paikkaa. Yleisöennätys tehtiin joulukuussa 1948, kun 78 299 katsojaa oli todistamassa Merseyside-derbya Evertonin ja Liverpoolin välillä.

Kulkuyhteydet

Goodison Park sijaitsee noin neljä kilometriä koilliseen Liverpoolin keskustasta. Stadionin naapurina on Stanley Park etelässä ja asuinaluelähiö pohjoisessa. Se on erittäin vaivatonta kävellä stadionille Liverpoolin keskustasta. Sinne kuitenkin pääsee useita eri linja-autoreittejä pitkin. Ottelupäivinä on erikoislinja-autoja Sandhillsin juna-asemalta Goodison Parkille.

Stadionin historia


Everton perustettiin 1878. Ensimmäiset vuodet seura pelasi kotiottelunsa Stanley Parkilla. Nykyisin kyseinen stadion on Goodison Parkin ja Liverpool FC:n kotistadionin Anfieldin välissä. Everton pelasi myös pari kautta Priory Roadilla.

1884 Everton muutti Anfieldiin, kunnes uusi stadion saatiin valmiiksi. Evertonin hallituksen johdon päättäjät olivat erimielisiä joukkueen tulevaisuudesta, eikä sekään helpottanut, että vuokra Anfieldin käytöstä oli kasvanut huomattavasti. Näinpä seura päätti jättää stadionin ja rakentaa uuden, Goodison Park.

Goodison Park avattiin 24. elokuuta 1892. Ensimmäinen ottelu pelattiin Evertonin ja Boltonin välillä (Everton voitti ottelun 2-0).

Ensimmäisen vuosisadan aikana 1900-luvulla, stadion koki paljon laajennuksia. Kuitenkaan mitään todella suurta laajennusta ei tehty ennen vuotta 1971, kun pääkatsomo sai uuden alustan. 1990-luvulla Goodisonista tuli pelkästään istumapaikkoja oleva stadion.

Everton liput ja matka

Lähde jalkapallomatkalle katsomaan Evertonin ottelua Beatlesien kotikaupunkiin Liverpooliin. Jos sinulla on onnea matkassa, saatat sattua paikalle Evertonin ja tämän arkkivihollisen Liverpool FC:n kaksinkamppailun aikaan. Seura sai alkunsa vuonna 1878 ja Everton oli mukana perustamassa valioliigaa, nykyisin seura on yksi menestyksekkäimpiä Englannissa.

Liverpoolin kaupunki yhdistetään usein kolmeen eri asiaan. Liverpool on yhden kaikkien aikojen suurimman yhtyeen The Beatlesin kotikaupunki, jossa Paul McCartney, Ringo Starr, George Harrison ja luonnollisesti John Lennon ovat tärkeitä nimiä. Kaupunki tunnetaan myös Englannin toiseksi suurimpana tuontisatamakaupunkina. Jalkapallofanille tärkeintä tietysti on kaupungin kaksi kovaa jalkapallojoukkuetta, joista toinen on Everton FC.

Ennen ottelua tai tämän jälkeenkään ei tekeminen Liverpoolissa lopu kesken. Beatlesin tarinaa kertovien suurten näyttelyiden lisäksi kaupungissa on monta Englannin historiaa käsittelevää museota ja pitkä rivi teattereita. Shoppailusta kiinnostuneella kaupunki tarjoaa erinomaisen mahdollisuudet ostoskierroksen tekoon, puhumattakaan nyt suurkaupungin vilkkaasta yöelämästä sekä hienoista ravintoloista ja kahviloista.

The Stanley Park ja The Blue House -pubi tunnetaan Everton-fanien suosittuina kohtauspaikkoina. Näille keitaille fanit kokoontuvat ennen ottelua kostuttamaan kurkkujaan, kunnon ruokaa maistelemaan ja tunnelmaa kohottamaan.

Kaikkein kätevintä on ostaa Evertonin otteluun suuntautuva jalkapallomatka kattavana pakettina, jolloin hintaan sisältyy matkat, majoituksen ja otteluliput. Vaihtoehtoisesti voit järjestää matkan itse ja ostaa vain hotellimajoituksen ja otteluliput. Voit tietenkin ostaa myös pelkät otteluliput.

Muuta tekemistä Liverpoolissa

Liverpool on viime vuosikymmenten aikana siirtynyt teollisuuskaupungista kulttuurikeskukseksi. Useat vanhat ja kauniit rakennukset on laitettu museoksi ja taidegallerioiksi. Shoppaileminen on myös antoisaa. Yksi asia jota sinun ei kannata jättää väliin Liverpoolissa on mennä lautalla Mersey-joen yli kuunnellen samalla Gerry and the Pacemakersiä.