We compare primary and secondary marketplaces. Prices might be higher or lower than face value.

Vakiasiakkaat 2021 | 2022

11 Syy 2021
Manchester United vs Newcastle
Old Trafford
Premier League
alk. 129 €
Lue lisää
25 Syy 2021
Watford vs Newcastle
Vicarage Road
Premier League
alk.60 €
Lue lisää
23 Lok 2021
Crystal Palace vs Newcastle
Selhurst Park
Premier League
alk. 100 €
Lue lisää
27 Mar 2021
Arsenal vs Newcastle
Emirates Stadium
Premier League
alk. 138 €
Lue lisää
15 Jou 2021
Liverpool vs Newcastle
Anfield
Premier League
alk. 440 €
Lue lisää
28 Jou 2021
Everton vs Newcastle
Goodison Park
Premier League
alk. 170 €
Lue lisää
22 Tam 2022
Leeds vs Newcastle
Elland Road
Premier League
alk. 300 €
Lue lisää
19 Hel 2022
West Ham vs Newcastle
Olympic Stadium
Premier League
alk. 220 €
Lue lisää
12 Maa 2022
Chelsea vs Newcastle
Stamford Bridge
Premier League
alk. 194 €
Lue lisää
2 Huh 2022
Tottenham vs Newcastle
Tottenham Hotspur Stadium
Premier League
alk. 130 €
Lue lisää
7 Tou 2022
Manchester City vs Newcastle
Etihad Stadium
Premier League
alk. 100 €
Lue lisää

Jalkapallopaketteja Newcastle

Newcastle United on Pohjois-Englannin suurin seura, vaikka monet Sunderlandin fanit saattavat olla eri mieltä. Magpiesit kukoistivat 1900-luvun alussa, mutta on merkkejä siitä, että Newcastle voisi olla matkalla kohti uutta kulta-aikaa.

Vaikka St James Park on valtavan suuri stadion, se on lähes aina loppuunmyyty. Monilla on kausiliput, ja suuri osa lopuista lipuista myydään sitten virallisen faniklubin jäsenille. Jotta voisit saada peliliput Newcastlen kotipeleihin, erittäin hyvä vaihtoehto on ostaa pakettimatka matkanjärjestäjältä, joka järjestää jalkapallomatkoja. Näihin sisältyy usein pelilippu ja hotelli, tai pelilippu, hotelli ja lennot.

Newcastle perustettiin vuonna 1892, kun Newcastle East End ja Newcastle West End yhdistyivät. Samana vuonna seura myös muutti St James Park -stadionille. Siitä lähtien kun se perustettiin, Newcastle on saanut neljä liigatitteliä, kuusi FA Cupin kultaa ja yhden Eurooppa-liigan tittelin (Inter-Cities Fairs Cup vuonna 1969). Inter-Cities Fairs Cup oli UEFA-cupin ja nykyisen Eurooppa-liigan edeltäjä.

Lyhyesti Sports Direct Areenasta

Newcastle liput ja matka

Nyt sinulla on mahdollisuus nähdä aitoa englantilaista jalkapalloa paikan päällä. Osta jalkapallomatka Newcastle Unitedin otteluun ja näe joukkueen kohtaavan vastustajansa St James' Parkin stadionilla. Kannusta suosikkijoukkueesi voittoon, ja saat samalla kunnon annoksen englantilaista kulttuuria ja historiaa. Jalkapallomatkastasi Newcastlen otteluun tulee varmasti unohtumaton seikkailu, joka sopii sekä lapsiperheelle että kaveriporukalle.

Newcastlen seura sai alkunsa vuonna 1892, kun kaupungin kaksi jalkapallojoukkuetta liitettiin yhteen. Tästä liitoksesta on seurannut vakaasti noususuuntainen ura englantilaisen jalkapallon parissa. Joukkueen riveissä on ehtinyt vuosien varrella pelata monta jalkapallon suurnimeä.

Newcastlen kaupungilla on pitkä ja mielenkiintoinen historia, joka ulottuu aina Rooman valtakunnan ajalle taistoon Iso-Britannian hallinnasta. Tällä reissulla ei kannata jättää väliin käyntiä Discovery Museumissa, olethan kuitenkin käymässä yhdessä Englannin mielenkiintoimmista kaupungeista. Ottelua odotellessa tai sen jälkeen on kävijälle tarjolla liuta viihtyisiä pubeja, ja väsymätön juhlija löytää kaltaistaan seuraa kaupungin vilkkaasta yöelämästä ja lukuisista yökerhoista.
Åk på fotbollsresa med Newcastle United och få ett minne för livet. Se ditt favoritlag spela samtidigt som du får en oförglömlig upplevelse.
Lähde jalkapallomatkalle Newcastle Unitedin ottelua katsomaan ja saat elämyksen, jota et takuulla tule unohtamaan. Näe suosikkijoukkueesi pelaamassa ottelun, joka jää varmasti mieleesi.

Tarjolla olevat matkapaketit:
Lennot + Hotellimajoitukset + Otteluliput
Hotellimajoitukset + Otteluliput
Otteluliput

Muuta tekemistä Newcastlessa

Newcastle on suhteellisen suuri kaupunki, joten voit nähdä täysin vakiintuneen viihde- ja kulttuurimaailman. Jos sinulla on lapsia, kannattaa käydä lasten kirjakaupassa 7 Stories. Kuten nimestäkin ilmenee, siellä on juuri seitsemän tarinaa! Voit myös rentoutua jokiveneajelulla Tyne-joessa ja katsella kaupunkia eri näkökulmasta.