We compare primary and secondary marketplaces. Prices might be higher or lower than face value.

Vakiasiakkaat 2019 | 2020

22 Hel 2020
Crystal Palace vs Newcastle
Selhurst Park
Premier League
alk.90 €
Lue lisää
29 Hel 2020
Newcastle vs Burnley
St James Park
Premier League
alk.91 €
Lue lisää
7 Maa 2020
Southampton vs Newcastle
St Mary's Stadium
Premier League
alk. 183 €
Lue lisää
14 Maa 2020
Newcastle vs Sheffield United
St James Park
Premier League
alk. 104 €
Lue lisää
21 Maa 2020
Newcastle vs Aston Villa
St James Park
Premier League
alk. 123 €
Lue lisää
11 Huh 2020
Newcastle vs West Ham
St James Park
Premier League
alk. 101 €
Lue lisää
18 Huh 2020
Manchester City vs Newcastle
Etihad Stadium
Premier League
alk. 103 €
Lue lisää
25 Huh 2020
Watford vs Newcastle
Vicarage Road
Premier League
alk.70 €
Lue lisää
2 Tou 2020
Newcastle vs Tottenham
St James Park
Premier League
alk. 193 €
Lue lisää
17 Tou 2020
Newcastle vs Liverpool
St James Park
Premier League
alk.1 720 €
Lue lisää

Jalkapallopaketteja Newcastle

Newcastle United on Pohjois-Englannin suurin seura, vaikka monet Sunderlandin fanit saattavat olla eri mieltä. Magpiesit kukoistivat 1900-luvun alussa, mutta on merkkejä siitä, että Newcastle voisi olla matkalla kohti uutta kulta-aikaa.

Vaikka St James Park on valtavan suuri stadion, se on lähes aina loppuunmyyty. Monilla on kausiliput, ja suuri osa lopuista lipuista myydään sitten virallisen faniklubin jäsenille. Jotta voisit saada peliliput Newcastlen kotipeleihin, erittäin hyvä vaihtoehto on ostaa pakettimatka matkanjärjestäjältä, joka järjestää jalkapallomatkoja. Näihin sisältyy usein pelilippu ja hotelli, tai pelilippu, hotelli ja lennot.

Newcastle perustettiin vuonna 1892, kun Newcastle East End ja Newcastle West End yhdistyivät. Samana vuonna seura myös muutti St James Park -stadionille. Siitä lähtien kun se perustettiin, Newcastle on saanut neljä liigatitteliä, kuusi FA Cupin kultaa ja yhden Eurooppa-liigan tittelin (Inter-Cities Fairs Cup vuonna 1969). Inter-Cities Fairs Cup oli UEFA-cupin ja nykyisen Eurooppa-liigan edeltäjä.

Lyhyesti Sports Direct Areenasta

Newcastle liput ja matka

Nyt sinulla on mahdollisuus nähdä aitoa englantilaista jalkapalloa paikan päällä. Osta jalkapallomatka Newcastle Unitedin otteluun ja näe joukkueen kohtaavan vastustajansa St James' Parkin stadionilla. Kannusta suosikkijoukkueesi voittoon, ja saat samalla kunnon annoksen englantilaista kulttuuria ja historiaa. Jalkapallomatkastasi Newcastlen otteluun tulee varmasti unohtumaton seikkailu, joka sopii sekä lapsiperheelle että kaveriporukalle.

Newcastlen seura sai alkunsa vuonna 1892, kun kaupungin kaksi jalkapallojoukkuetta liitettiin yhteen. Tästä liitoksesta on seurannut vakaasti noususuuntainen ura englantilaisen jalkapallon parissa. Joukkueen riveissä on ehtinyt vuosien varrella pelata monta jalkapallon suurnimeä.

Newcastlen kaupungilla on pitkä ja mielenkiintoinen historia, joka ulottuu aina Rooman valtakunnan ajalle taistoon Iso-Britannian hallinnasta. Tällä reissulla ei kannata jättää väliin käyntiä Discovery Museumissa, olethan kuitenkin käymässä yhdessä Englannin mielenkiintoimmista kaupungeista. Ottelua odotellessa tai sen jälkeen on kävijälle tarjolla liuta viihtyisiä pubeja, ja väsymätön juhlija löytää kaltaistaan seuraa kaupungin vilkkaasta yöelämästä ja lukuisista yökerhoista.
Åk på fotbollsresa med Newcastle United och få ett minne för livet. Se ditt favoritlag spela samtidigt som du får en oförglömlig upplevelse.
Lähde jalkapallomatkalle Newcastle Unitedin ottelua katsomaan ja saat elämyksen, jota et takuulla tule unohtamaan. Näe suosikkijoukkueesi pelaamassa ottelun, joka jää varmasti mieleesi.

Tarjolla olevat matkapaketit:
Lennot + Hotellimajoitukset + Otteluliput
Hotellimajoitukset + Otteluliput
Otteluliput

Muuta tekemistä Newcastlessa

Newcastle on suhteellisen suuri kaupunki, joten voit nähdä täysin vakiintuneen viihde- ja kulttuurimaailman. Jos sinulla on lapsia, kannattaa käydä lasten kirjakaupassa 7 Stories. Kuten nimestäkin ilmenee, siellä on juuri seitsemän tarinaa! Voit myös rentoutua jokiveneajelulla Tyne-joessa ja katsella kaupunkia eri näkökulmasta.